Hasan Şahin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Komik İtham

Politika 16.06.2019 - 00:01, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2793+ kez okundu.
 

Hasan Şahin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Komik İtham

Kızılarık Mahallemizdeki Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesinde yer alan Atatürk büstünün bulunduğu yerden alınarak okulun bahçesinde ki metruk bir binanın damına konulmuş olduğu bilgisini dün kamuoyu ile paylaşmıştık. Gece saatlerinde yapılan İl Milli Eğitim Müdürlüğü açıklamasında ise “Atatürk büstünün bulunduğu deponun camı kırılarak dama taşındığı ve fotoğrafları çekilip servis edildiği” iddiasında bulunulmuştur. “Provokatif bir eyleme dönüştürmek amacıyla” tarafımızca kurgulandığı ima edilen açıklama bir Devlet kurumuna yakışmayacak basitliktedir. Bu gülünç açıklamayı yapabilme aymazlığındaki kişilerin okulların yol geçen hanına döndüğünü kabullenme basiretsizliği yerine, en azından şeklen de olsa “üzüldük, soruşturma başlattık” gibi bir açıklama yapmaları daha yerinde olurdu. Yapılan “açıklama” değil “açıklayamama” halidir ve tek kelimeyle liyakatsiz kadroların “gülünç” durumudur.

Kızılarık Mahallemizdeki Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesinde yer alan Atatürk büstünün bulunduğu yerden alınarak okulun bahçesinde ki metruk bir binanın damına konulmuş olduğu bilgisini dün kamuoyu ile paylaşmıştık.

Gece saatlerinde yapılan İl Milli Eğitim Müdürlüğü açıklamasında ise “Atatürk büstünün bulunduğu deponun camı kırılarak dama taşındığı ve fotoğrafları çekilip servis edildiği” iddiasında bulunulmuştur. “Provokatif bir eyleme dönüştürmek amacıyla” tarafımızca kurgulandığı ima edilen açıklama bir Devlet kurumuna yakışmayacak basitliktedir.

Bu gülünç açıklamayı yapabilme aymazlığındaki kişilerin okulların yol geçen hanına döndüğünü kabullenme basiretsizliği yerine, en azından şeklen de olsa “üzüldük, soruşturma başlattık” gibi bir açıklama yapmaları daha yerinde olurdu. Yapılan “açıklama” değil “açıklayamama” halidir ve tek kelimeyle liyakatsiz kadroların “gülünç” durumudur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.