Hasanushka Dondurma Açıldı

Magazin 10.08.2020 - 00:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2375+ kez okundu.
 

Hasanushka Dondurma Açıldı

CHP Konyaaltı Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Ateşoğlu’nun sahibi olduğu Hasanushka Kafe & Dondurma Liman Mahallesi 3.Sokak Zeybek Apt No:27-A Konyaaltı adresinde açıldı.
CHP Konyaaltı Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Ateşoğlu sahibi Hasanushka Kafe & Dondurma Liman Mahallesi 3.Sokak Zeybek Apt No:27-A Konyaaltı adresinde gerçekleştirdiği açılış töreni ile açılarak hizmete başladı.   KATILIM YOĞUN OLDU   Açılış törenine Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, Muratpaşa Meclis Üyesi Kamil Korkmaz, İyi Parti İbradı İlçe Başkanı Selçuk Yamansoy, İyi Parti Eski Muratpaşa, Kepez İlçe Başkanları Mustafa Gönenç, Osman Bulut, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Doruk, Anadolu Hemşeri Dernekleri Platformu Genel Başkanı ve Ispartalılar Dernek Başkanı Deniz Akgün, Yalvaçlılar Derneği Başkanı Halil Tunay, Antalya Emlakçılar ve Galericiler Odası Başkanı Şeref Sağlam, Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Taner Şahin, Antalya Haber Takip Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fatma Şahin ve çok sayıda misafir katıldı.   İçinde bulunduğumuz süreçte ülke ekonomisine üreterek katkıda bulunmak istediğini belirterek, Hasanushka Kafe & Dondurma açan Hasan Hüseyin Ateşoğlu, “İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde ülkemiz ekonomisine daha fazla çalışarak ve üreterek katkıda bulunmak amacıyla çocuklarımız bizim geleceğimiz; onlara sağlıklı, mutlu ve medeni bir gelecek bırakmak için elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız.   Hasanushka dondurma cafemizin açılışına katılan, çiçek gönderen Antalya Büyükşehir, Konyaaltı, Muratpaşa, Döşemaltı Belediye Başkanlarıma yoğun programları nedeniyle açılışımıza katılamayıp telgraf gönderen İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na sonsuz teşekkürler. Bu hedef ve arzu ile Liman Mahallesi 3.Sokak Zeybek Apt No:27-A Konyaaltı adresinde Hasanushka Kafe & Dondurma satış için açtığımız işletmemize herkesi davet ediyoruz. Törene katılan, maille ve telefonla bizi sevindiren herkese şükranlarımızı sunarız.” dedi.   
CHP Konyaaltı Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Ateşoğlu’nun sahibi olduğu Hasanushka Kafe & Dondurma Liman Mahallesi 3.Sokak Zeybek Apt No:27-A Konyaaltı adresinde açıldı.

CHP Konyaaltı Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Ateşoğlu sahibi Hasanushka Kafe & Dondurma Liman Mahallesi 3.Sokak Zeybek Apt No:27-A Konyaaltı adresinde gerçekleştirdiği açılış töreni ile açılarak hizmete başladı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Açılış törenine Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, Muratpaşa Meclis Üyesi Kamil Korkmaz, İyi Parti İbradı İlçe Başkanı Selçuk Yamansoy, İyi Parti Eski Muratpaşa, Kepez İlçe Başkanları Mustafa Gönenç, Osman Bulut, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Doruk, Anadolu Hemşeri Dernekleri Platformu Genel Başkanı ve Ispartalılar Dernek Başkanı Deniz Akgün, Yalvaçlılar Derneği Başkanı Halil Tunay, Antalya Emlakçılar ve Galericiler Odası Başkanı Şeref Sağlam, Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Taner Şahin, Antalya Haber Takip Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fatma Şahin ve çok sayıda misafir katıldı.

 

İçinde bulunduğumuz süreçte ülke ekonomisine üreterek katkıda bulunmak istediğini belirterek, Hasanushka Kafe & Dondurma açan Hasan Hüseyin Ateşoğlu, “İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde ülkemiz ekonomisine daha fazla çalışarak ve üreterek katkıda bulunmak amacıyla çocuklarımız bizim geleceğimiz; onlara sağlıklı, mutlu ve medeni bir gelecek bırakmak için elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız.

 

Hasanushka dondurma cafemizin açılışına katılan, çiçek gönderen Antalya Büyükşehir, Konyaaltı, Muratpaşa, Döşemaltı Belediye Başkanlarıma yoğun programları nedeniyle açılışımıza katılamayıp telgraf gönderen İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na sonsuz teşekkürler. Bu hedef ve arzu ile Liman Mahallesi 3.Sokak Zeybek Apt No:27-A Konyaaltı adresinde Hasanushka Kafe & Dondurma satış için açtığımız işletmemize herkesi davet ediyoruz. Törene katılan, maille ve telefonla bizi sevindiren herkese şükranlarımızı sunarız.” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.