Haşimişcan Muhtar’ından Örnek Proje

Asayiş 28.03.2021 - 19:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2522+ kez okundu.
 

Haşimişcan Muhtar’ından Örnek Proje

Haşimişcan Mahalle Muhtarı Halil Ay , ileri yaştaki mahalle sakinlerinin evlerini temizlemek üzere Gençlik Merkeziyle ortak bir projeye imza attı.
Haşimişcan Mahalle Muhtarı Halil Ay , ileri yaştaki mahalle sakinlerinin evlerini temizlemek  üzere Gençlik Merkeziyle ortak bir projeye imza attı. Haşimişcan Mahalle Muhtarı Halil Ay, ileri yaştaki mahalle sakinlerinin market acil ihtiyaçları ve ilaçlarının temini konusunda hizmet veriyordu. Muhtar Halil Ay ve Gençlik Merkezi ortak bir projeyle temizlik ekipleri kurarak yaşlılarımızın evlerini temizlik hizmeti götürmeye başladı. Antalya’da muhtarlık hizmetinde bir ilke imza atan Halil Muhtar “Tüm Dünya’da etkisini gösteren ve ülkemizde de enfekte kişi sayısında artış olan koronavirüsü ile ilgili açıklanan tedbirlere uyulması kendimiz ve diğer aile bireylerimiz için önemlidir. Yaşlılarımız bu konuda daha riskli grupta. Yaşlı insanlarımızın evden çıkmamalarının daha iyi olacağını düşünüyoruz. Ağır rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın da evlerinden çıkmamaları iyi olacaktır. Bu süreçte ileri yaştakilerle ağır rahatsızlığı olan mahalle sakinlerimiz, market ve acil ihtiyaçlarını  muhtarlığımızca  karşılamaya çalışıyoruz. Hijyeninde önemli olduğu şu günlere yaşlılarımız temizlik yapmakta zorlanıyordu. Bizde Gençlik Merkezimizle birlikte bir ekip kurduk. Büyüklerimizin evlerini temizleme konusuna destek oluyoruz. Bu süreci böyle hep birlikte atlatacağız inşallah ” dedi
Haşimişcan Mahalle Muhtarı Halil Ay , ileri yaştaki mahalle sakinlerinin evlerini temizlemek üzere Gençlik Merkeziyle ortak bir projeye imza attı.

Haşimişcan Mahalle Muhtarı Halil Ay , ileri yaştaki mahalle sakinlerinin evlerini temizlemek  üzere Gençlik Merkeziyle ortak bir projeye imza attı.

Haşimişcan Mahalle Muhtarı Halil Ay, ileri yaştaki mahalle sakinlerinin market acil ihtiyaçları ve ilaçlarının temini konusunda hizmet veriyordu. Muhtar Halil Ay ve Gençlik Merkezi ortak bir projeyle temizlik ekipleri kurarak yaşlılarımızın evlerini temizlik hizmeti götürmeye başladı. Antalya’da muhtarlık hizmetinde bir ilke imza atan Halil Muhtar “Tüm Dünya’da etkisini gösteren ve ülkemizde de enfekte kişi sayısında artış olan koronavirüsü ile ilgili açıklanan tedbirlere uyulması kendimiz ve diğer aile bireylerimiz için önemlidir. Yaşlılarımız bu konuda daha riskli grupta. Yaşlı insanlarımızın evden çıkmamalarının daha iyi olacağını düşünüyoruz. Ağır rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın da evlerinden çıkmamaları iyi olacaktır. Bu süreçte ileri yaştakilerle ağır rahatsızlığı olan mahalle sakinlerimiz, market ve acil ihtiyaçlarını  muhtarlığımızca  karşılamaya çalışıyoruz. Hijyeninde önemli olduğu şu günlere yaşlılarımız temizlik yapmakta zorlanıyordu. Bizde Gençlik Merkezimizle birlikte bir ekip kurduk. Büyüklerimizin evlerini temizleme konusuna destek oluyoruz. Bu süreci böyle hep birlikte atlatacağız inşallah ” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.