Hatay İlinden Uyuşturucu Madde Nakleden Şüpheli Şehirlerarası Otobüste Yakalandı

Asayiş 04.06.2020 - 21:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1972+ kez okundu.
 

Hatay İlinden Uyuşturucu Madde Nakleden Şüpheli Şehirlerarası Otobüste Yakalandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlileri ile birlikte ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda; Uyuşturucu Madde Suçundan aranan ve sahte kimlik kullanan (H.M.A.) isimli şahsın uyuşturucu madde satın almak için şehirlerarası otobüsle Hatay iline gittiği ve aldığı uyuşturucu maddeyi ilimize getireceği yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine, ilimiz şehirlerarası otobüs terminali yakınında düzenlenen operasyonda şehirlerarası otobüste bulunan (H.M.A.) isimli şahıstan daralı 530 gram macun esrar maddesi ele geçirilmiş, şahıs kardeşine ait (N.A.) isimli sahte kimlik ile birlikte yakalanmıştır. Olayın devamında şahsın otobüsün koltuklarının altına gizlediği daralı 165 gram macun esrar maddesi daha olmak üzere toplam 695 gram macun esrar maddesi ele geçirilmiştir.  Şüpheli (H.M.A.) isimli şahıs hakkında Cumhuriyet Savcılığınca “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlama” suçundan işlem yapılmış olup, sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.  Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlileri ile birlikte ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda;
Uyuşturucu Madde Suçundan aranan ve sahte kimlik kullanan (H.M.A.) isimli şahsın uyuşturucu madde satın almak için şehirlerarası otobüsle Hatay iline gittiği ve aldığı uyuşturucu maddeyi ilimize getireceği yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine, ilimiz şehirlerarası otobüs terminali yakınında düzenlenen operasyonda şehirlerarası otobüste bulunan (H.M.A.) isimli şahıstan daralı 530 gram macun esrar maddesi ele geçirilmiş, şahıs kardeşine ait (N.A.) isimli sahte kimlik ile birlikte yakalanmıştır.

Olayın devamında şahsın otobüsün koltuklarının altına gizlediği daralı 165 gram macun esrar maddesi daha olmak üzere toplam 695 gram macun esrar maddesi ele geçirilmiştir.

 Şüpheli (H.M.A.) isimli şahıs hakkında Cumhuriyet Savcılığınca “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlama” suçundan işlem yapılmış olup, sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

 Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.