Hatice Avcı İlk Seçilmiş Başkan

Politika 11.07.2020 - 22:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2364+ kez okundu.
 

Hatice Avcı İlk Seçilmiş Başkan

İyi Parti’nin Manavgat İlçe 1. Olağan Kongresini tamamladı
Manavgat İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, il yönetimi, Ahmet Aydın ayrıca İyi Parti Muratpaşa Meclis Üyeleri Ufuk Çiftci ve Kamil Korkmaz katıldı. Manavgat İlçe Kongresinde bir konuşma yapan İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, yaptığı konuşmada, “Bu kongreler ile İyi Parti kazanıyor ve Antalya’da birinci parti olma iddiasını güçlendiriyor. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen kongrelerin tamamlanmasının ardından İyi Gelecek için daha çok çalışacaklarını kim seçilirse seçilsin, kazanan İyi Parti olacaktır. Kazanan Antalya'mız olacaktır. İyi iktidar yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından mevcut İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hatice Avcı’nın tek listeyle aday olduğu seçime gidildi. Yapılan oylama sonunda 205 delegeden 196’sının oyunu alan Hatice Avcı İyi Parti Manavgat'ın ilk seçilmiş ilçe Başkanı oldu.
İyi Parti’nin Manavgat İlçe 1. Olağan Kongresini tamamladı

Manavgat İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, il yönetimi, Ahmet Aydın ayrıca İyi Parti Muratpaşa Meclis Üyeleri Ufuk Çiftci ve Kamil Korkmaz katıldı.

Manavgat İlçe Kongresinde bir konuşma yapan İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, yaptığı konuşmada, “Bu kongreler ile İyi Parti kazanıyor ve Antalya’da birinci parti olma iddiasını güçlendiriyor. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen kongrelerin tamamlanmasının ardından İyi Gelecek için daha çok çalışacaklarını kim seçilirse seçilsin, kazanan İyi Parti olacaktır. Kazanan Antalya'mız olacaktır. İyi iktidar yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından mevcut İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hatice Avcı’nın tek listeyle aday olduğu seçime gidildi.

Yapılan oylama sonunda 205 delegeden 196’sının oyunu alan Hatice Avcı İyi Parti Manavgat'ın ilk seçilmiş ilçe Başkanı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.