HayatPark’a Edremit’ten Ödül

Belediyeler 19.08.2021 - 16:29, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1681+ kez okundu.
 

HayatPark’a Edremit’ten Ödül

Konyaaltı Belediyesi’nin Antalya’ya kazandırdığı yeni cazibe merkezi HayatPark, Edremit Belediyesi’nin düzenlediği ‘İkinci Yüzyıl Yerel Yönetim Ödülleri’ kapsamında ‘Sosyal Tesis ve Anfi Tiyatro’ dalında ödüle layık görüldü.
Konyaaltı Belediyesi’nin Antalya’ya kazandırdığı yeni cazibe merkezi HayatPark, Edremit Belediyesi’nin düzenlediği ‘İkinci Yüzyıl Yerel Yönetim Ödülleri’ kapsamında ‘Sosyal Tesis ve Anfi Tiyatro’ dalında ödüle layık görüldü. Edremit Belediyesi’nin “Ölmez Ağacın Gölgesinde Kitap” sloganıyla düzenlediği ve Sabahattin Ali’ye ithaf edilen  4. Edremit Kitap Fuarı, ‘İkinci Yüzyıl Yerel Yönetim Ödülleri’ töreni ile son buldu. İkinci Yüzyıl Derneği, Türkiye genelindeki 20 belediyeye farkındalık yaratan projeleri kapsamında ‘İkinci Yüzyıl Yerel Yönetim Ödülleri’ verdi. Onursal jüri danışmanlığını sosyal demokrat belediyeciliğin önemli ismi SHP eski Genel Başkanı ve Dışişleri eski Bakanı Murat Karayalçın’ın yaptığı ödül töreninde konuşan İkinci Yüzyıl Derneği Genel Başkanı Metin Işık, ilk kez verdikleri yerel yönetim ödüllerinin başarıyı ve yeni projeleri teşvik amacı taşıdığını kaydetti. HAYATPARK ÖDÜL GETİRDİ Konyaaltı Belediyesi de ödül alan belediyeler arasında yer aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Korkut’un katıldığı ödül töreninde Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in Antalya’ya kazandırdığı HayatPark, ‘Sosyal Tesis ve Anfi Tiyatro’ dalında ödül aldı. Ödülü Edremit Kent Konseyi Başkanı Birsen Temir Saraç’ın elinden alan Şevket Korkut, katılımcılara Başkan Esen’in selamını iletti. HayatPark’ı konuklara anlatan Korkut, sosyal belediyecilik anlayışından asla vazgeçmeyeceklerini aktardı. BAŞKAN ESEN: HAYATPARK GURURLANDIRDI Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de HayatPark’ı ödüle layık gören Edremit Belediyesi ve İkinci Yüzyıl Derneği’ne teşekkür etti. Ödüllerin yaptıkları belediyecilik anlayışını doğrular nitelikte olduğunu kaydeden Esen, bu ödülle bir kez daha HayatPark ile gururlandıklarını söyledi. HayatPark ile halkın olanın halka kazandırdıklarını vurgulayan Esen, Antalya’da vatandaşların yeni buluşma noktasının burası olduğuna dikkat çekti. Esen, “Belediyemizin Antalya’ya kazandırdığı 117 dönümlük HayatPark, kentin merkezinde özgürlüğün ve huzurun yeni adresi oldu. Kent merkezinde 3780 ağaçla kaplı mesire alanını, herkesin huzur ve güven içinde zaman geçirebileceği yaşam merkezine dönüştürdük. HayatPark’ta şehrin uğultusunu değil, çocukların sesini duyuyorsunuz. Oksijen kaynağı parkımız, çocukları ile vakit geçirmek, yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyor” diye konuştu.
Konyaaltı Belediyesi’nin Antalya’ya kazandırdığı yeni cazibe merkezi HayatPark, Edremit Belediyesi’nin düzenlediği ‘İkinci Yüzyıl Yerel Yönetim Ödülleri’ kapsamında ‘Sosyal Tesis ve Anfi Tiyatro’ dalında ödüle layık görüldü.

Konyaaltı Belediyesi’nin Antalya’ya kazandırdığı yeni cazibe merkezi HayatPark, Edremit Belediyesi’nin düzenlediği ‘İkinci Yüzyıl Yerel Yönetim Ödülleri’ kapsamında ‘Sosyal Tesis ve Anfi Tiyatro’ dalında ödüle layık görüldü.

Edremit Belediyesi’nin “Ölmez Ağacın Gölgesinde Kitap” sloganıyla düzenlediği ve Sabahattin Ali’ye ithaf edilen  4. Edremit Kitap Fuarı, ‘İkinci Yüzyıl Yerel Yönetim Ödülleri’ töreni ile son buldu. İkinci Yüzyıl Derneği, Türkiye genelindeki 20 belediyeye farkındalık yaratan projeleri kapsamında ‘İkinci Yüzyıl Yerel Yönetim Ödülleri’ verdi. Onursal jüri danışmanlığını sosyal demokrat belediyeciliğin önemli ismi SHP eski Genel Başkanı ve Dışişleri eski Bakanı Murat Karayalçın’ın yaptığı ödül töreninde konuşan İkinci Yüzyıl Derneği Genel Başkanı Metin Işık, ilk kez verdikleri yerel yönetim ödüllerinin başarıyı ve yeni projeleri teşvik amacı taşıdığını kaydetti.

HAYATPARK ÖDÜL GETİRDİ

Konyaaltı Belediyesi de ödül alan belediyeler arasında yer aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Korkut’un katıldığı ödül töreninde Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in Antalya’ya kazandırdığı HayatPark, ‘Sosyal Tesis ve Anfi Tiyatro’ dalında ödül aldı. Ödülü Edremit Kent Konseyi Başkanı Birsen Temir Saraç’ın elinden alan Şevket Korkut, katılımcılara Başkan Esen’in selamını iletti. HayatPark’ı konuklara anlatan Korkut, sosyal belediyecilik anlayışından asla vazgeçmeyeceklerini aktardı.

BAŞKAN ESEN: HAYATPARK GURURLANDIRDI

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de HayatPark’ı ödüle layık gören Edremit Belediyesi ve İkinci Yüzyıl Derneği’ne teşekkür etti. Ödüllerin yaptıkları belediyecilik anlayışını doğrular nitelikte olduğunu kaydeden Esen, bu ödülle bir kez daha HayatPark ile gururlandıklarını söyledi. HayatPark ile halkın olanın halka kazandırdıklarını vurgulayan Esen, Antalya’da vatandaşların yeni buluşma noktasının burası olduğuna dikkat çekti. Esen, “Belediyemizin Antalya’ya kazandırdığı 117 dönümlük HayatPark, kentin merkezinde özgürlüğün ve huzurun yeni adresi oldu. Kent merkezinde 3780 ağaçla kaplı mesire alanını, herkesin huzur ve güven içinde zaman geçirebileceği yaşam merkezine dönüştürdük. HayatPark’ta şehrin uğultusunu değil, çocukların sesini duyuyorsunuz. Oksijen kaynağı parkımız, çocukları ile vakit geçirmek, yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.