Hedef 100 Bin Üye

Asayiş 04.10.2021 - 20:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2021+ kez okundu.
 

Hedef 100 Bin Üye

Türkiye genelinde 80 Bin üyesi bulunan Büro Memur-Sen’in yeni hedefi 100 bin üye oldu.
Türkiye genelinde 80 Bin üyesi bulunan Büro Memur-Sen’in yeni hedefi 100 bin üye oldu. Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, “Davamız için alın teri akıtan tüm Büro Memur-Sen teşkilatının elinden geleni yapacağına ve 100 bin üye hedefini aşacağına olan inancımız tamdır” dedi. Başkan Hisarkaya, “Yeni zirvelerin yolcusu, Büyük Büro Memur-Sen ailesi; çeyrek asırlık soylu mücadelemiz 80 bin üye ile büyük bir çınara dönüştü. Şimdi zirveden yeni hedeflere doğru yol almanın zamanıdır. Etkisi büyüyorken yetkisi ile masada yeni kazanımların adresi olan Büro memur-Sen, 7 kişi ile çıktığı yolda 80 binleri aşan bir inanmışlar ordusu haline gelmiştir. Durmadan büyüyen ailemiz Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmet Kolunda yeni zirvelere doğru emin adımlarla ilerlemekte, her geçen gün daha da büyük başarılara imza atmaktadır” ifadelerini kullandı. “Toplu Sözleşme masasında diklenmeden dik durduk, eğilmedik” diyen Hisarkaya, “Taleplerimizin karşılanması için meydanlara indik. Kamu görevlilerimizin hem bütçesine hem de özlük haklarına dair birçok kazanım elde ettiğimiz tarihi bir toplu sözleşmeye imza attık. Başarımızın kamu görevlilerimiz tarafından tescil ve takdir gördüğünü, 23 Ağustos 2021 tarihinde imzaladığımız 6. Dönem Toplu Sözleşmeden bu yana 4750 yeni üyenin Büro Memur-Sen ailesine katılmasıyla görüyoruz. Şimdi daha da güçlüyüz” şeklinde konuştu. Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, “Zirvede olmak yeni hedefler gerektirir. Emek ve ekmek mücadelemizin sorumluluğunu pekiştirmek için tüm teşkilatımıza çağrıda bulunuyoruz. Gönüllerde yer edinerek, yükselmenin adresi olmak için, güçlü kamu görevlisi, güçlü Büro Memur-Sen, güçlü Türkiye için ‘Zirveden Yeni Zirvelere, Hedef 100 Bin Üye’ diyoruz. Tüm arkadaşlarımızı Büro Memur-Sen’imizin adını tarihe altın harflerle yazdırmak için üye kampanya seferberliğine davet ediyoruz” açıklamasında bulundu. Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya son olarak; “1995 yılında kurulduğu günden bu yana zirvede olması için gecemizi gündüzümüze kattığımız Büro Memur-Sen Bayrağını, daha da yükseklere taşımak için vakit hep birlikte alanlara inme vaktidir. Davamız için alın teri akıtan tüm Büro Memur-Sen teşkilatının elinden geleni yapacağına ve 100 bin üye hedefini aşacağına olan inancımız tamdır” dedi.
Türkiye genelinde 80 Bin üyesi bulunan Büro Memur-Sen’in yeni hedefi 100 bin üye oldu.

Türkiye genelinde 80 Bin üyesi bulunan Büro Memur-Sen’in yeni hedefi 100 bin üye oldu. Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, “Davamız için alın teri akıtan tüm Büro Memur-Sen teşkilatının elinden geleni yapacağına ve 100 bin üye hedefini aşacağına olan inancımız tamdır” dedi.

Başkan Hisarkaya, “Yeni zirvelerin yolcusu, Büyük Büro Memur-Sen ailesi; çeyrek asırlık soylu mücadelemiz 80 bin üye ile büyük bir çınara dönüştü. Şimdi zirveden yeni hedeflere doğru yol almanın zamanıdır. Etkisi büyüyorken yetkisi ile masada yeni kazanımların adresi olan Büro memur-Sen, 7 kişi ile çıktığı yolda 80 binleri aşan bir inanmışlar ordusu haline gelmiştir. Durmadan büyüyen ailemiz Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmet Kolunda yeni zirvelere doğru emin adımlarla ilerlemekte, her geçen gün daha da büyük başarılara imza atmaktadır” ifadelerini kullandı.

“Toplu Sözleşme masasında diklenmeden dik durduk, eğilmedik” diyen Hisarkaya, “Taleplerimizin karşılanması için meydanlara indik. Kamu görevlilerimizin hem bütçesine hem de özlük haklarına dair birçok kazanım elde ettiğimiz tarihi bir toplu sözleşmeye imza attık. Başarımızın kamu görevlilerimiz tarafından tescil ve takdir gördüğünü, 23 Ağustos 2021 tarihinde imzaladığımız 6. Dönem Toplu Sözleşmeden bu yana 4750 yeni üyenin Büro Memur-Sen ailesine katılmasıyla görüyoruz. Şimdi daha da güçlüyüz” şeklinde konuştu.

Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, “Zirvede olmak yeni hedefler gerektirir. Emek ve ekmek mücadelemizin sorumluluğunu pekiştirmek için tüm teşkilatımıza çağrıda bulunuyoruz. Gönüllerde yer edinerek, yükselmenin adresi olmak için, güçlü kamu görevlisi, güçlü Büro Memur-Sen, güçlü Türkiye için ‘Zirveden Yeni Zirvelere, Hedef 100 Bin Üye’ diyoruz. Tüm arkadaşlarımızı Büro Memur-Sen’imizin adını tarihe altın harflerle yazdırmak için üye kampanya seferberliğine davet ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya son olarak; “1995 yılında kurulduğu günden bu yana zirvede olması için gecemizi gündüzümüze kattığımız Büro Memur-Sen Bayrağını, daha da yükseklere taşımak için vakit hep birlikte alanlara inme vaktidir. Davamız için alın teri akıtan tüm Büro Memur-Sen teşkilatının elinden geleni yapacağına ve 100 bin üye hedefini aşacağına olan inancımız tamdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.