Hentbolculara Bilimsel Takip

Spor 16.08.2021 - 17:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1981+ kez okundu.
 

Hentbolculara Bilimsel Takip

Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı’nın sporcuları, sportif performans testlerine tutuldu. Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah erken saatlerde HayatPark’ta antrenman yapan Mavi Kelebekler, akşam saatlerinde de spor salonunda kondisyon antrenmanı yapıyor. Öte yandan takımın başantrenörü Birol Ünsal’ın talebiyle sporcular, sportif performanslarının ölçümü için bazı testlerden geçti.  Sports Arena’da yapılan testler gün boyunca devam etti. Başantrenör Birol Ünsal, “Sporcularımızın sezon başındaki durumlarını tespit edebilmek için sportif performans testlerine ihtiyaç duyduk. Sports Arena bu konuda bize destek oldu. Sporcularımızın farklı testlerle fiziksel ve psikolojik olarak neye ihtiyacı olduğuna yönelik veriler elde ettik. Devre arasında ve sezon sonuna doğru yeniden bu testleri yaptıracağız. Sporcuları bilimsel açıdan takip edeceğiz. Çıkan verilerle sporcuların neleri daha çok yapmaları gerektiği anlaşılacak. Testlerin takımıza çok ciddi katkısı olacak. Bize destek veren Sports Arena yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı’nın sporcuları, sportif performans testlerine tutuldu.

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah erken saatlerde HayatPark’ta antrenman yapan Mavi Kelebekler, akşam saatlerinde de spor salonunda kondisyon antrenmanı yapıyor. Öte yandan takımın başantrenörü Birol Ünsal’ın talebiyle sporcular, sportif performanslarının ölçümü için bazı testlerden geçti.  Sports Arena’da yapılan testler gün boyunca devam etti. Başantrenör Birol Ünsal, “Sporcularımızın sezon başındaki durumlarını tespit edebilmek için sportif performans testlerine ihtiyaç duyduk. Sports Arena bu konuda bize destek oldu. Sporcularımızın farklı testlerle fiziksel ve psikolojik olarak neye ihtiyacı olduğuna yönelik veriler elde ettik. Devre arasında ve sezon sonuna doğru yeniden bu testleri yaptıracağız. Sporcuları bilimsel açıdan takip edeceğiz. Çıkan verilerle sporcuların neleri daha çok yapmaları gerektiği anlaşılacak. Testlerin takımıza çok ciddi katkısı olacak. Bize destek veren Sports Arena yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.