Hisarcıklıoğlu, MATSO Türkiye’ye Rol Model Olabilecek Çalışmalara İmza Atıyor

Ekonomi 15.08.2020 - 20:46, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1891+ kez okundu.
 

Hisarcıklıoğlu, MATSO Türkiye’ye Rol Model Olabilecek Çalışmalara İmza Atıyor

MATSO’nun seçilmiş tüm kurullarının video konferans yöntemi ile gerçekleştirdiği istişare toplantısına katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “MATSO Türkiye’ye rol model olabilecek çalışmalara imza atıyor” dedi.
MATSO’nun seçilmiş tüm kurullarının video konferans yöntemi ile gerçekleştirdiği istişare toplantısına katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “MATSO Türkiye’ye rol model olabilecek çalışmalara imza atıyor” dedi. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)’nun seçilmiş tüm kurullarının katılımı ile video konferans yöntemi ile İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katıldığı toplantının açılış konuşmasını MATSO yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş yaptı. Başkan Boztaş, 15 Mart sonrasında 7 bin üyeyi 10 kişilik bir ekiple tek tek arayarak sorun ve taleplerini aldıklarını ve  bunu 10 sayfadan oluşan rapor haline getirdiklerini söyledi. Başkan Boztaş,  bu süreçte MATSO olarak ilettikleri tüm talep ve sorunların çözülmesi için verdikleri destek için TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti. MATSO Türkiye Rol model olabilecek çalışmalara imza atıyor MATSO Başkanı Ahmet Boztaş ve yönetiminin çalışmalarından çok memnun olduklarını dile getiren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Manavgat Ticaret ve Sanayi Odamızın ve yönetimin çalışmalarından çok memnunum. Bir Oda nasıl çalışır bütün Türkiye’ye rol model olacak şekilde bunu gerçekleştiriyorsunuz. Üyelerinizin hak ve hukukunun korunması noktasında her türlü platformda dile getiriyorsunuz. Tüm üyelerinin dert ve isteklerini sıkıntılarını birebir sürekli bize iletiyorsunuz.  Bundan dolayı konuların hepsine hakimiz. Özellikle 15 Marttan sonra başlayan süreçte bir Odanın üyesine nasıl hizmet ederi gösteren Odalarımızdan birisiniz. Başta MATSO Başkanı Ahmet Boztaş olarak seni yönetim kurulumuzu, meclis başkanımızı, meclis üyelerimizi, bütün çalışan kardeşlerimizi kutluyorum. Hepinize bu özverinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir birlik beraberlik işidir. Bir takım ruhunu en iyi şekilde gösterdiniz” diye konuştu. Toplantıda MATSO’nun seçilmiş kurul üyeleri söz alarak sektörleri ile sorunları dile getirdiler.
MATSO’nun seçilmiş tüm kurullarının video konferans yöntemi ile gerçekleştirdiği istişare toplantısına katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “MATSO Türkiye’ye rol model olabilecek çalışmalara imza atıyor” dedi.

MATSO’nun seçilmiş tüm kurullarının video konferans yöntemi ile gerçekleştirdiği istişare toplantısına katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “MATSO Türkiye’ye rol model olabilecek çalışmalara imza atıyor” dedi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)’nun seçilmiş tüm kurullarının katılımı ile video konferans yöntemi ile İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katıldığı toplantının açılış konuşmasını MATSO yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş yaptı. Başkan Boztaş, 15 Mart sonrasında 7 bin üyeyi 10 kişilik bir ekiple tek tek arayarak sorun ve taleplerini aldıklarını ve  bunu 10 sayfadan oluşan rapor haline getirdiklerini söyledi. Başkan Boztaş,  bu süreçte MATSO olarak ilettikleri tüm talep ve sorunların çözülmesi için verdikleri destek için TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.

MATSO Türkiye Rol model olabilecek çalışmalara imza atıyor

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş ve yönetiminin çalışmalarından çok memnun olduklarını dile getiren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Manavgat Ticaret ve Sanayi Odamızın ve yönetimin çalışmalarından çok memnunum. Bir Oda nasıl çalışır bütün Türkiye’ye rol model olacak şekilde bunu gerçekleştiriyorsunuz. Üyelerinizin hak ve hukukunun korunması noktasında her türlü platformda dile getiriyorsunuz. Tüm üyelerinin dert ve isteklerini sıkıntılarını birebir sürekli bize iletiyorsunuz.  Bundan dolayı konuların hepsine hakimiz. Özellikle 15 Marttan sonra başlayan süreçte bir Odanın üyesine nasıl hizmet ederi gösteren Odalarımızdan birisiniz. Başta MATSO Başkanı Ahmet Boztaş olarak seni yönetim kurulumuzu, meclis başkanımızı, meclis üyelerimizi, bütün çalışan kardeşlerimizi kutluyorum. Hepinize bu özverinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir birlik beraberlik işidir. Bir takım ruhunu en iyi şekilde gösterdiniz” diye konuştu.

Toplantıda MATSO’nun seçilmiş kurul üyeleri söz alarak sektörleri ile sorunları dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.