Huzurevi Sakinleri Güne Sporla Başlıyor

Belediyeler 28.12.2021 - 18:32, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2509+ kez okundu.
 

Huzurevi Sakinleri Güne Sporla Başlıyor

Kepez Belediyesi’nin Şefkat ve Huzurevi sakinleri sağlıklı yaşam için güne spor yaparak başlıyor.
Kepez Belediyesi’nin Şefkat ve Huzurevi sakinleri sağlıklı yaşam için güne spor yaparak başlıyor. Yaşlılara kalıcı ve geçici süreli hizmet sunan Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi, sağlıklı yaşam için her sabah huzurevi sakinlerini egzersizle buluşturuyor. Kütükçü Mahallesinde modern sosyal belediyecilik anlayışıyla inşa edilen Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi, misafirlerine her gün saat 09.30’da egzersiz imkanı sunuyor. Sağlıklı yaşam için, özel beslenmenin yanı sıra Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi, kişilere yaşına, sağlık durumuna göre kas gruplarını koruyan egzersizler yaptırıyor. Uzman eşliğinde gerçekleştirilen kas kitlesi ve kas gücünü artırmaya yönelik egzersiz hareketleriyle yaşlılar güne sağlıklı ve zinde başlıyor.  Şefkat ve Huzurevi, egzersizlerle misafirlerinin bağımsızlığını artırmayı ve yaşlılığa bağlı kronik hastalıkların önüne geçmeyi amaçlıyor. KEPEZ’İN 5 YILDIZLI ŞEFKAT VE HUZUREVİ Kütükçü Mahallesi Şelale Caddesi üzerindeki 2400 metrekarelik alan üzerine kurulu Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi, ikişer kişilik odaları ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunuyor. Şefkat ve huzurevinde, televizyon odaları, hobi atölyeleri, kütüphane, dinlenme ve sohbet mekânlarının yanı sıra, bahçeli kafeterya, revir, hemşire odası, ibadethane, yemekhane, psikolog ve diyetisyen odaları, çamaşırhane, idari ofisler ile 50 yatak kapasiteli ikişer kişilik yatak odaları bulunuyor. MİMARİSİ DARÜLACEZE'DEN ESİNLENİLDİ Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi'nin yapımında İstanbul'daki tarihi Darülaceze mimarisinden esinlenildi. Şefkat ve Huzurevi, modern ve klasik Türk mimarisi izleri de taşıyor. Çok katlı, sıkışık, bunaltıcı yapılar yerine, tek katlı, iç bahçesinde dinlenme yerleri, yürüyüş parkurları, pasif sporların yapılacağı alanlar ve kamelyaların olduğu huzurlu bir mekan olarak tasarlanan tesis, mimari yönden huzur veren yapısıyla dikkati çekiyor.
Kepez Belediyesi’nin Şefkat ve Huzurevi sakinleri sağlıklı yaşam için güne spor yaparak başlıyor.

Kepez Belediyesi’nin Şefkat ve Huzurevi sakinleri sağlıklı yaşam için güne spor yaparak başlıyor.

Yaşlılara kalıcı ve geçici süreli hizmet sunan Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi, sağlıklı yaşam için her sabah huzurevi sakinlerini egzersizle buluşturuyor. Kütükçü Mahallesinde modern sosyal belediyecilik anlayışıyla inşa edilen Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi, misafirlerine her gün saat 09.30’da egzersiz imkanı sunuyor. Sağlıklı yaşam için, özel beslenmenin yanı sıra Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi, kişilere yaşına, sağlık durumuna göre kas gruplarını koruyan egzersizler yaptırıyor. Uzman eşliğinde gerçekleştirilen kas kitlesi ve kas gücünü artırmaya yönelik egzersiz hareketleriyle yaşlılar güne sağlıklı ve zinde başlıyor.  Şefkat ve Huzurevi, egzersizlerle misafirlerinin bağımsızlığını artırmayı ve yaşlılığa bağlı kronik hastalıkların önüne geçmeyi amaçlıyor.

KEPEZ’İN 5 YILDIZLI ŞEFKAT VE HUZUREVİ

Kütükçü Mahallesi Şelale Caddesi üzerindeki 2400 metrekarelik alan üzerine kurulu Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi, ikişer kişilik odaları ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunuyor. Şefkat ve huzurevinde, televizyon odaları, hobi atölyeleri, kütüphane, dinlenme ve sohbet mekânlarının yanı sıra, bahçeli kafeterya, revir, hemşire odası, ibadethane, yemekhane, psikolog ve diyetisyen odaları, çamaşırhane, idari ofisler ile 50 yatak kapasiteli ikişer kişilik yatak odaları bulunuyor.

MİMARİSİ DARÜLACEZE'DEN ESİNLENİLDİ

Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi'nin yapımında İstanbul'daki tarihi Darülaceze mimarisinden esinlenildi. Şefkat ve Huzurevi, modern ve klasik Türk mimarisi izleri de taşıyor. Çok katlı, sıkışık, bunaltıcı yapılar yerine, tek katlı, iç bahçesinde dinlenme yerleri, yürüyüş parkurları, pasif sporların yapılacağı alanlar ve kamelyaların olduğu huzurlu bir mekan olarak tasarlanan tesis, mimari yönden huzur veren yapısıyla dikkati çekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.