İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’dan Gaziler Günü Mesajı

Gündem 19.09.2020 - 13:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2567+ kez okundu.
 

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’dan Gaziler Günü Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşal Rütbesi’ ile ‘Gazilik’ unvanının verildiği günün yıldönümünün ‘Gaziler Günü’ olarak kutlandığını belirterek bir
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru  mesajında: “Milletimizin her ferdi, bugünlere gelmemizdeki en büyük etkenin geçmişte elde edilen tecrübelerden kaynaklandığının bilincindedir. Bu bilinçle gazi ve şehitlerimizin hatırasını her zaman canlı tutmakta, onları minnet ve şükranla yâd etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar bağımsız yaşatmak, vatanın bütünlüğü ve ulusal birliğimizi korumak uğruna gazi ve şehit olan evlatlarımız ile aileleri en kutsal emanetlerimizdir. Onlara sahip çıkmak, onların huzurlu ve sorunsuz bir yaşam sürmelerini sağlamak, hepimizin öncelikli görevidir. Bugün, şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıkları sayesinde huzur içinde yaşıyor, geleceğe güvenle bakıyoruz. Ülkenin her köşesinde ortak duygularla milli birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolü şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşal Rütbesi’ ile ‘Gazilik’ unvanının verildiği günün yıldönümünün ‘Gaziler Günü’ olarak kutlandığını belirterek bir

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru  mesajında: “Milletimizin her ferdi, bugünlere gelmemizdeki en büyük etkenin geçmişte elde edilen tecrübelerden kaynaklandığının bilincindedir. Bu bilinçle gazi ve şehitlerimizin hatırasını her zaman canlı tutmakta, onları minnet ve şükranla yâd etmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar bağımsız yaşatmak, vatanın bütünlüğü ve ulusal birliğimizi korumak uğruna gazi ve şehit olan evlatlarımız ile aileleri en kutsal emanetlerimizdir. Onlara sahip çıkmak, onların huzurlu ve sorunsuz bir yaşam sürmelerini sağlamak, hepimizin öncelikli görevidir.

Bugün, şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıkları sayesinde huzur içinde yaşıyor, geleceğe güvenle bakıyoruz. Ülkenin her köşesinde ortak duygularla milli birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolü şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.