İbradi Belediye’sinden Bir İlk

Belediyeler 17.03.2020 - 14:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2634+ kez okundu.
 

İbradi Belediye’sinden Bir İlk

İbradi Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’dan İbradi’li Vatandaşlarına büyük hizmet.
İbradi Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru İbradi halkına verdiği hizmetle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Başkanı Küçükkuru, “Merhaba saygıdeğer hemşerilerim bugün itibariyle aldığımız kararla siz hemşerilerimize 7/24 hizmet sunmaktayız. Gün içerisinde kayıtlı telefonlarımıza yapacağınız aramalar 0 242 691 20 04 ve sosyal medya hesaplarımızdan https://tr-tr.facebook.com/ibradibelediyesi - https://twitter.com/ibradibelediye ulaşarak ihtiyaçlarınızı evinize biz getiriyoruz. Malum corana virüsü nedeniyle alınacak tedbirler gün geçtikçe ağırlaşacak bizde İbradi Belediyesi olarak bu duruma duyarsız kalmadık.  İbradi Belediyesi olarak sizin evinizde rahat etmeniz ve iletişimi bizimle daha kolay sağlamanız teması kesmeniz amacıyla böyle bir uygulamaya karar verdik. Belediyemizde nöbetçi personellere ulaşarak tüm market ve bütün alışverişlerinize ekiplerimiz yardımcı olacak. Sosyal medya hesaplarımızdan https://tr-tr.facebook.com/ibradibelediyesi - https://twitter.com/ibradibelediye ve telefonlarımızdan 0 242 691 20 04 ulaşarak ihtiyaçlarınızı bildirmeniz halinde kısa sürede size ulaştıracağız. Küçük olmanın avantajları İbradi yüzölçümüzün ve nüfusumuzun küçük olması nedeniyle hizmet edebileceğiz hepinize sağlıklı iyi günler dilerim” dedi.
İbradi Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’dan İbradi’li Vatandaşlarına büyük hizmet.

İbradi Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru İbradi halkına verdiği hizmetle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Başkanı Küçükkuru, “Merhaba saygıdeğer hemşerilerim bugün itibariyle aldığımız kararla siz hemşerilerimize 7/24 hizmet sunmaktayız.

Gün içerisinde kayıtlı telefonlarımıza yapacağınız aramalar 0 242 691 20 04 ve sosyal medya hesaplarımızdan https://tr-tr.facebook.com/ibradibelediyesi - https://twitter.com/ibradibelediye ulaşarak ihtiyaçlarınızı evinize biz getiriyoruz. Malum corana virüsü nedeniyle alınacak tedbirler gün geçtikçe ağırlaşacak bizde İbradi Belediyesi olarak bu duruma duyarsız kalmadık.

 İbradi Belediyesi olarak sizin evinizde rahat etmeniz ve iletişimi bizimle daha kolay sağlamanız teması kesmeniz amacıyla böyle bir uygulamaya karar verdik.

Belediyemizde nöbetçi personellere ulaşarak tüm market ve bütün alışverişlerinize ekiplerimiz yardımcı olacak.

Sosyal medya hesaplarımızdan https://tr-tr.facebook.com/ibradibelediyesi - https://twitter.com/ibradibelediye ve telefonlarımızdan 0 242 691 20 04 ulaşarak ihtiyaçlarınızı bildirmeniz halinde kısa sürede size ulaştıracağız.

Küçük olmanın avantajları İbradi yüzölçümüzün ve nüfusumuzun küçük olması nedeniyle hizmet edebileceğiz hepinize sağlıklı iyi günler dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.