İbradı’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Büyük Coşkuyla Kutlandı

Gündem 30.10.2020 - 12:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2462+ kez okundu.
 

İbradı’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Büyük Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyet’in kuruluşunun 97. yıl dönümü, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İbradı Beledisiyle ortaklaşa yaptığı etkinlik büyük coşkuyla kutlandı.
Cumhuriyet’in kuruluşunun 97. yıl dönümü, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İbradı Beledisiyle ortaklaşa yaptığı etkinlik büyük coşkuyla kutlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin İbradı ilçesine yolladığı konser otobüsü başta olmak üzere İbradı’lılar araçlarıyla uzun konvoy halinde kent meydanında toplanıldı. İbradı kent meydanında gece geç saatlere kadar süren kutlamalar Coronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapmasında sosyal mesafelere dikkat edilerek büyük coşkuyla kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru “Sözlerime başlamadan önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e acil şifalar diliyoruz. Muhittin Başkanımızın bir an önce sağlığına kavuşmasın temenni ediyoruz. Ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında İbradı’mızı yalnız bırakmayan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne verdikleri destekleri için teşekkür ederim.” Sözlerine devam eden Başkan Küçükkuru, “Cumhuriyetimizin ilanının 97. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbimizin kazanılmasına ve yeni devletimizin kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanlarımızı hayırla yâd ediyorum.  Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz her zaman tüm gücüyle çalışacaktır. Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz şunu iyi bilmelidir; büyük fedakârlıklarla, kan ve gözyaşı dökerek, ölüm-kalım mücadeleleri verilerek kurulan Cumhuriyetimizin temellerinde, binlerce şehidin, binlerce gazinin hakkı vardır. Dün atalarımızın savunduğu o hakları gelecekte de gençlerimiz kanı ve canı pahasına savunacaktır. Cumhuriyetin tüm kuşakları, bu görevin bilinci içinde, kendilerine bırakılan emaneti daima koruyacaklar, Türkiye Cumhuriyeti’ni Atatürk, silah arkadaşları ve şehit ve gazilerimizin emaneti ilelebet yaşatacaklardır. Cumhuriyetimizin kazanımları asla vazgeçemeyeceğimiz değerlerimizdir. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum.   Bizleri aydınlık yarınlara taşıyan Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, tüm hemşerilerimi selam ve muhabbetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.   İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ÜrünlüKöyü Muhtarıyla Zeybek Yaptı.
Cumhuriyet’in kuruluşunun 97. yıl dönümü, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İbradı Beledisiyle ortaklaşa yaptığı etkinlik büyük coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 97. yıl dönümü, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İbradı Beledisiyle ortaklaşa yaptığı etkinlik büyük coşkuyla kutlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin İbradı ilçesine yolladığı konser otobüsü başta olmak üzere İbradı’lılar araçlarıyla uzun konvoy halinde kent meydanında toplanıldı. İbradı kent meydanında gece geç saatlere kadar süren kutlamalar Coronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapmasında sosyal mesafelere dikkat edilerek büyük coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru “Sözlerime başlamadan önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e acil şifalar diliyoruz. Muhittin Başkanımızın bir an önce sağlığına kavuşmasın temenni ediyoruz. Ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında İbradı’mızı yalnız bırakmayan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne verdikleri destekleri için teşekkür ederim.” Sözlerine devam eden Başkan Küçükkuru, “Cumhuriyetimizin ilanının 97. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbimizin kazanılmasına ve yeni devletimizin kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanlarımızı hayırla yâd ediyorum.  Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz her zaman tüm gücüyle çalışacaktır.

Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz şunu iyi bilmelidir; büyük fedakârlıklarla, kan ve gözyaşı dökerek, ölüm-kalım mücadeleleri verilerek kurulan Cumhuriyetimizin temellerinde, binlerce şehidin, binlerce gazinin hakkı vardır.

Dün atalarımızın savunduğu o hakları gelecekte de gençlerimiz kanı ve canı pahasına savunacaktır. Cumhuriyetin tüm kuşakları, bu görevin bilinci içinde, kendilerine bırakılan emaneti daima koruyacaklar,

Türkiye Cumhuriyeti’ni Atatürk, silah arkadaşları ve şehit ve gazilerimizin emaneti ilelebet yaşatacaklardır. Cumhuriyetimizin kazanımları asla vazgeçemeyeceğimiz değerlerimizdir. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum.  

Bizleri aydınlık yarınlara taşıyan Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, tüm hemşerilerimi selam ve muhabbetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

 

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ÜrünlüKöyü Muhtarıyla Zeybek Yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.