İbradı’da Kadınların El Emeği Ürünleri Sergilendi

Gündem 05.07.2022 - 20:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1564+ kez okundu.
 

İbradı’da Kadınların El Emeği Ürünleri Sergilendi

İbradı Muammer Aksoy Kültür Evinde İbradı Atasem ve İbradı Halk Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle düzenlenen yılsonu sergisi açıldı.
İbradı Muammer Aksoy Kültür Evinde İbradı Atasem ve İbradı Halk Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle düzenlenen yılsonu sergisi açıldı. İbradı Atasem ve İbradı Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle kadınların meslek öğrenme ev ekonomilerine katkı sağlamaları amacıyla eğitim alan kursiyer kadınların ele emeği göz nuru ürünleri bir arada topladı. İbradı Muammer Aksoy Kültür Evinde açılan sergide eserler stantlarda yerini alarak vatandaşların beğenisine sunuldu. Kadınların dekoratif örtü, çeyiz, akrilik boya, tığ örgü ve çanta gibi değişik alanlarda açılan kurslarda ürettikleri el emeği göz nuru ürünler büyük ilgi gördü ve ziyaretçilerden tam not aldı. Sergi açılışında konuşan Başkan Küçükkuru “Her zaman çalışan ve üreten güçlü kadınlarımızın yanındayız. Kurslarda emeği geçen Atasem İbradı ve İbradı Halk Eğitim hocalarımıza, bu kadar güzel el emeği göz nuru ürünleri hazırlayan kursiyer kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Sergimiz İbradı Muammer Aksoy Kültür Evinde ziyaretçiye acık olacaktır. Tüm vatandaşlarımızı bu güzel sergiye bekliyoruz ”dedi. Konuşmaların ardından stantları gezen Belediye Başkanı Av.Serkan Küçükkuru, ürünler hakkında bilgi alarak kursiyer ve eğitmenlerle sohbet etti.
İbradı Muammer Aksoy Kültür Evinde İbradı Atasem ve İbradı Halk Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle düzenlenen yılsonu sergisi açıldı.

İbradı Muammer Aksoy Kültür Evinde İbradı Atasem ve İbradı Halk Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle düzenlenen yılsonu sergisi açıldı.

İbradı Atasem ve İbradı Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle kadınların meslek öğrenme ev ekonomilerine katkı sağlamaları amacıyla eğitim alan kursiyer kadınların ele emeği göz nuru ürünleri bir arada topladı. İbradı Muammer Aksoy Kültür Evinde açılan sergide eserler stantlarda yerini alarak vatandaşların beğenisine sunuldu. Kadınların dekoratif örtü, çeyiz, akrilik boya, tığ örgü ve çanta gibi değişik alanlarda açılan kurslarda ürettikleri el emeği göz nuru ürünler büyük ilgi gördü ve ziyaretçilerden tam not aldı.

Sergi açılışında konuşan Başkan Küçükkuru “Her zaman çalışan ve üreten güçlü kadınlarımızın yanındayız. Kurslarda emeği geçen Atasem İbradı ve İbradı Halk Eğitim hocalarımıza, bu kadar güzel el emeği göz nuru ürünleri hazırlayan kursiyer kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Sergimiz İbradı Muammer Aksoy Kültür Evinde ziyaretçiye acık olacaktır. Tüm vatandaşlarımızı bu güzel sergiye bekliyoruz ”dedi.

Konuşmaların ardından stantları gezen Belediye Başkanı Av.Serkan Küçükkuru, ürünler hakkında bilgi alarak kursiyer ve eğitmenlerle sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.