İbradı’da Sinekle Mücadele Sürüyor

Belediyeler 20.07.2019 - 00:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2791+ kez okundu.
 

İbradı’da Sinekle Mücadele Sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi İbradı’da sinekle mücadeleyi sürdürüyor. Büyükşehir İbradı ekibi, İbradı ve Akseki’nin bazı mahallerinde köşe bucak her yeri didik didik ilaçlıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı İbradı haşere ilaçlama ekibi bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, İbradı’nın Ormana, Başlar, Maşat, Kovalan, Yukarı Mahallerinde ve Akseki’nin Kuyucak-Gümüşdamla-Çınardibi-Emiraşıklar-Sarıaliler-Akşahap  Mahallelerinde  gece gündüz sivri sinek  ve larva ilaçlaması yapıyor.  KÖŞE BUCAK İLAÇLANIYOR Ekipler, halkın daha rahat ve bir yaz geçirmesi için çöp kutularında karasinek, su birikintileri bahçe sulama havuzları, yağmur suyu kanalları,  kanalizasyonlarda, arıtma havuzlarında ve kümeslerde haşere, sivri sinek, uçkun ilaçlaması yapıyor. Bölgede köşe bucak her yeri didik didik ilaçlayan ekipler özellikle üreme alanlarında ve gece ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi İbradı’da sinekle mücadeleyi sürdürüyor. Büyükşehir İbradı ekibi, İbradı ve Akseki’nin bazı mahallerinde köşe bucak her yeri didik didik ilaçlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı İbradı haşere ilaçlama ekibi bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, İbradı’nın Ormana, Başlar, Maşat, Kovalan, Yukarı Mahallerinde ve Akseki’nin Kuyucak-Gümüşdamla-Çınardibi-Emiraşıklar-Sarıaliler-Akşahap  Mahallelerinde  gece gündüz sivri sinek  ve larva ilaçlaması yapıyor. 

KÖŞE BUCAK İLAÇLANIYOR

Ekipler, halkın daha rahat ve bir yaz geçirmesi için çöp kutularında karasinek, su birikintileri bahçe sulama havuzları, yağmur suyu kanalları,  kanalizasyonlarda, arıtma havuzlarında ve kümeslerde haşere, sivri sinek, uçkun ilaçlaması yapıyor. Bölgede köşe bucak her yeri didik didik ilaçlayan ekipler özellikle üreme alanlarında ve gece ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.