İbradı Düzlen’de Yağmur Suyu Çalışması

Belediyeler 18.11.2020 - 20:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2460+ kez okundu.
 

İbradı Düzlen’de Yağmur Suyu Çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İbradı’nın Düzlen Mahallesi’nin yağmur suyu sorununu alt yapı çalışmasıyla çözdü.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, İbradı’nın Düzlen Mahallesi’nin yağmur suyu sorununu alt yapı çalışmasıyla çözdü. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, İbradı’nın Düzlen Mahallesi’nde kışın yaşanan yağmur suyu sorununun çözmek için biriken suyun tahliyesine yönelik altyapı çalışması yaptı. Yağmur sularının insan sağlığına ve çevreye zarar vermeden sağlıklı şekilde drenajını sağlamak, olası taşkınları önlemek için başlatılan çalışma kısa sürede bitirildi. YAĞMUR SULARI DOĞAYA GERİ DÖNECEK Çalışma kapsamında 2 adet su akışını sağlayan hazne (maslak) yapıldı. Toplanan suların mahallenin aşağısında bulunan obruğa dökülmesi için de boru hattı döşendi. Tahliyesi sağlanan yağmur suları drenaj hattı vasıtasıyla obruğa iletilerek güvenli şekilde doğaya geri dönebilecek. ASAT tarafından tamamlanan çalışma ile İbradı Düzlen Mahallesi’nin yağmur suyu sorunu çözüme kavuştu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, İbradı’nın Düzlen Mahallesi’nin yağmur suyu sorununu alt yapı çalışmasıyla çözdü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İbradı’nın Düzlen Mahallesi’nin yağmur suyu sorununu alt yapı çalışmasıyla çözdü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, İbradı’nın Düzlen Mahallesi’nde kışın yaşanan yağmur suyu sorununun çözmek için biriken suyun tahliyesine yönelik altyapı çalışması yaptı. Yağmur sularının insan sağlığına ve çevreye zarar vermeden sağlıklı şekilde drenajını sağlamak, olası taşkınları önlemek için başlatılan çalışma kısa sürede bitirildi.

YAĞMUR SULARI DOĞAYA GERİ DÖNECEK

Çalışma kapsamında 2 adet su akışını sağlayan hazne (maslak) yapıldı. Toplanan suların mahallenin aşağısında bulunan obruğa dökülmesi için de boru hattı döşendi. Tahliyesi sağlanan yağmur suları drenaj hattı vasıtasıyla obruğa iletilerek güvenli şekilde doğaya geri dönebilecek. ASAT tarafından tamamlanan çalışma ile İbradı Düzlen Mahallesi’nin yağmur suyu sorunu çözüme kavuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.