İbradı Spor Başarıya Koşuyor

Spor 06.12.2021 - 21:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3036+ kez okundu.
 

İbradı Spor Başarıya Koşuyor

İbradı Belediyesi, İbradı Spor futbol takımıyla sahalarda fırtına gibi esiyor.
İbradı Belediyesi, İbradı Spor futbol takımıyla sahalarda fırtına gibi esiyor. İbradı spor,  Serik Sporla yaptığı maçla sahalara merhaba dedi. İlk Maçında 2-1 skorla yenen İbradı spor daha sonrasında manavgat07 ile beraberlik en sonda Serik Cumalı sporu 3-2 skorla yenerek futbolda bizde varız dedi. İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru “ Üst üste aldıkları bu başarılı skorlar için futbolcularımızı tebrik ediyorum başarılarının devamını bekliyoruz. İbradı Sporumuzun başarıları bizi mutlu ediyor”  dedi
İbradı Belediyesi, İbradı Spor futbol takımıyla sahalarda fırtına gibi esiyor.

İbradı Belediyesi, İbradı Spor futbol takımıyla sahalarda fırtına gibi esiyor.

İbradı spor,  Serik Sporla yaptığı maçla sahalara merhaba dedi. İlk Maçında 2-1 skorla yenen İbradı spor daha sonrasında manavgat07 ile beraberlik en sonda Serik Cumalı sporu 3-2 skorla yenerek futbolda bizde varız dedi.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru “ Üst üste aldıkları bu başarılı skorlar için futbolcularımızı tebrik ediyorum başarılarının devamını bekliyoruz. İbradı Sporumuzun başarıları bizi mutlu ediyor”  dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.