İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde Çocuklara Ücretsiz Kurslar

12.07.2019 - 22:12, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2904+ kez okundu.
 

İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde Çocuklara Ücretsiz Kurslar

Manavgat Belediyesi’nin Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlediği çocuklara ücretsiz yaz kursları İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde başladı. “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında hayata geçirilen ücretsiz kurslarda, çocukların gelişimine katkı sağlanarak, becerikli bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Proje kapsamında yaşları 7 ile 15 arasında değişen 550 çocuğa ücretsiz olarak kurs verilecek. Rölyef, ahşap boyama, resim, Almanca, İngilizce, Rusça, satranç, işaret dili, zumba ve tenis kursları, 1 Temmuz itibari ile başladı. Kimlikleriyle başvuru yapacak olan öğrenciler, 31 Ağustos’a kadar devam edecek olan kurslardan ücretsiz olarak yararlanabilecek. SPOR, EL SANATLAR VE DİL EĞİTİMİ Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çocukların dolu dolu bir tatil geçirebilmesi amacıyla yaz kurslarına çok önem verdiklerini belirterek, “Çocuklarımız bu kurslar ile hem eğlenecek hem de sosyal yönlerini geliştirme fırsatı bulacak. Tatil süresince çocuklarımız spor, el sanatlar ve dil eğitimi alarak eve kapanmamış olacak. Halkımızdan aldığımız desteklerle çocuklarımızın tatillerini en iyi ve faydalı şekilde geçirmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Manavgat Belediyesi’nin Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlediği çocuklara ücretsiz yaz kursları İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde başladı. “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında hayata geçirilen ücretsiz kurslarda, çocukların gelişimine katkı sağlanarak, becerikli bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Proje kapsamında yaşları 7 ile 15 arasında değişen 550 çocuğa ücretsiz olarak kurs verilecek. Rölyef, ahşap boyama, resim, Almanca, İngilizce, Rusça, satranç, işaret dili, zumba ve tenis kursları, 1 Temmuz itibari ile başladı. Kimlikleriyle başvuru yapacak olan öğrenciler, 31 Ağustos’a kadar devam edecek olan kurslardan ücretsiz olarak yararlanabilecek.

SPOR, EL SANATLAR VE DİL EĞİTİMİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çocukların dolu dolu bir tatil geçirebilmesi amacıyla yaz kurslarına çok önem verdiklerini belirterek, “Çocuklarımız bu kurslar ile hem eğlenecek hem de sosyal yönlerini geliştirme fırsatı bulacak. Tatil süresince çocuklarımız spor, el sanatlar ve dil eğitimi alarak eve kapanmamış olacak. Halkımızdan aldığımız desteklerle çocuklarımızın tatillerini en iyi ve faydalı şekilde geçirmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.