İl Emniyet Müdür Mehmet Murat Ulucan’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Asayiş 22.04.2021 - 19:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2264+ kez okundu.
 

İl Emniyet Müdür Mehmet Murat Ulucan’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Milletimizin çelikleşmiş iradesinin, mücadele azminin, özgürlük tutkusunun ifadesi olan Meclisimizin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş,
Milletimizin çelikleşmiş iradesinin, mücadele azminin, özgürlük tutkusunun ifadesi olan Meclisimizin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, bu önemli gün Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak, geleceğimizin güvencesi, mimarı, yaşama sevincimiz olan çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı aynı zamanda, gelecekte ulusları yönetecek ve yönlendirecek olan nesilleri ortak bir coşku etrafında bir araya getiren, dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklarımız aracılığıyla tüm dünyaya ilettiğimiz, tek bayram olma özelliğini de taşımaktadır. Atatürk'ün çocuklarımıza hitap ederek miras bıraktığı "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler, hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz." sözlerini hatırlatarak ifade etmek isterim ki; her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olan sevgili yavrularımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için gece gündüz çalışarak onları eğiterek geleceğe hazırlamalı, kendi başlarına karar verebilen, hayatın zorluklarıyla baş edebilecek ölçüde donanımlı, çalışkan, ilim ve irfan sahibi, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, demokrasi, özgürlük, bağımsızlık, egemenlik ve milli irade kavramlarını özümsemiş gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak hepimizin ortak görev ve sorumluluğu olmalıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle; yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Aziz Milletimizin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı” kutluyor, başta Türkiye Cumhuriyetinin Banisi Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Mili iradenin kalbinin attığı yer olan ilk meclisin kurucu üyelerini, ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğrunda canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.
Milletimizin çelikleşmiş iradesinin, mücadele azminin, özgürlük tutkusunun ifadesi olan Meclisimizin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş,

Milletimizin çelikleşmiş iradesinin, mücadele azminin, özgürlük tutkusunun ifadesi olan Meclisimizin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, bu önemli gün Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak, geleceğimizin güvencesi, mimarı, yaşama sevincimiz olan çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı aynı zamanda, gelecekte ulusları yönetecek ve yönlendirecek olan nesilleri ortak bir coşku etrafında bir araya getiren, dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklarımız aracılığıyla tüm dünyaya ilettiğimiz, tek bayram olma özelliğini de taşımaktadır.

Atatürk'ün çocuklarımıza hitap ederek miras bıraktığı "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler, hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz." sözlerini hatırlatarak ifade etmek isterim ki; her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olan sevgili yavrularımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için gece gündüz çalışarak onları eğiterek geleceğe hazırlamalı, kendi başlarına karar verebilen, hayatın zorluklarıyla baş edebilecek ölçüde donanımlı, çalışkan, ilim ve irfan sahibi, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, demokrasi, özgürlük, bağımsızlık, egemenlik ve milli irade kavramlarını özümsemiş gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak hepimizin ortak görev ve sorumluluğu olmalıdır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle; yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Aziz Milletimizin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı” kutluyor, başta Türkiye Cumhuriyetinin Banisi Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Mili iradenin kalbinin attığı yer olan ilk meclisin kurucu üyelerini, ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğrunda canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.