İl Göç İdaresi mi? Eziyet Hane mi?

Gündem 04.11.2019 - 11:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2727+ kez okundu.
 

İl Göç İdaresi mi? Eziyet Hane mi?

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu Antalya Valiliğine Bağlı “İl Göç İdaresi Müdürlüğü hakkında. Antalya Valiliğine Bağlı “İl Göç İdaresi Müdürlüğü” yurt dışından gelen Göçmenlere destekten çok Eziyet Hane’ ye dönüşmüş. Haber Merkezimize gelen ihbar üzerine yaptığım araştırmada, Antalya Valiliğine Bağlı “İl Göç İdaresi Müdürlüğü tam bir rezillik içinde olduğu gözetledim.   TIKLAYINIZ>>>>

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu Antalya Valiliğine Bağlı “İl Göç İdaresi Müdürlüğü hakkında.

Antalya Valiliğine Bağlı “İl Göç İdaresi Müdürlüğü” yurt dışından gelen Göçmenlere destekten çok Eziyet Hane’ ye dönüşmüş.

Haber Merkezimize gelen ihbar üzerine yaptığım araştırmada, Antalya Valiliğine Bağlı “İl Göç İdaresi Müdürlüğü tam bir rezillik içinde olduğu gözetledim.

 

TIKLAYINIZ>>>>

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.