İl Müdürü Mustafa Özen Ekimdede Hasatta’da Üreticilerimizle Birlikte

Asayiş 03.05.2019 - 23:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2017+ kez okundu.
 

İl Müdürü Mustafa Özen Ekimdede Hasatta’da Üreticilerimizle Birlikte

Elmalı’da Lenox (ot tipi yem şalgamı) tarla günü düzenlendi.
Elmalı Belediyesi ve Elmalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile ''Kendi Yemimizi Kendimiz Yapıyoruz'' projesi kapsamında 11 Mahallede 40 üreticimize 210 kg lenox tohumu törenle dağıtılmış ve çiftçilerin bir kısmı Ekim ayı sonunda ekim gerçekleştirmişti. Pirhasanlar Mahallesinden Osman Döşeme isimli çiftçimizin tarlasında tarla günü gerçekleştirdik. Tarla gününe Elmalı Kaymakamı Fatih Ahmet Kurt, Antalya Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü İbrahim Irmak, Elmalı İlçe Müdürü Dilek Boğatimur, Korkuteli İlçe Müdürü Özlem Çağırıcı Armut, kurum amirleri, mahalle muhtarlarımız katıldı. Programın sonunda Lenox hasadı İl Müdürü Mustafa Özen ve üreticimiz tarafından yapıldı. Elmalılı üreticilerimizle birlikte bir projenin başlangıcından sonuna kadar birlikte olduklarını söyleyen İl Müdürü Mustafa Özen, projenin konusu olan "Lenoks Ot Tipi Yem Şalgamın" zengin vitamin değerlerine sahip olduğunu ve hayvanlarda süt veriminde belirgin artışların yanında ayak hastalıkları ve özellikle hayvanda ishal probleminde ciddi düşüş sağlayan bir ot bitkisi” dedi.
Elmalı’da Lenox (ot tipi yem şalgamı) tarla günü düzenlendi.

Elmalı Belediyesi ve Elmalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile ''Kendi Yemimizi Kendimiz Yapıyoruz'' projesi kapsamında 11 Mahallede 40 üreticimize 210 kg lenox tohumu törenle dağıtılmış ve çiftçilerin bir kısmı Ekim ayı sonunda ekim gerçekleştirmişti.

Pirhasanlar Mahallesinden Osman Döşeme isimli çiftçimizin tarlasında tarla günü gerçekleştirdik. Tarla gününe Elmalı Kaymakamı Fatih Ahmet Kurt, Antalya Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü İbrahim Irmak, Elmalı İlçe Müdürü Dilek Boğatimur, Korkuteli İlçe Müdürü Özlem Çağırıcı Armut, kurum amirleri, mahalle muhtarlarımız katıldı. Programın sonunda Lenox hasadı İl Müdürü Mustafa Özen ve üreticimiz tarafından yapıldı.

Elmalılı üreticilerimizle birlikte bir projenin başlangıcından sonuna kadar birlikte olduklarını söyleyen İl Müdürü Mustafa Özen, projenin konusu olan "Lenoks Ot Tipi Yem Şalgamın" zengin vitamin değerlerine sahip olduğunu ve hayvanlarda süt veriminde belirgin artışların yanında ayak hastalıkları ve özellikle hayvanda ishal probleminde ciddi düşüş sağlayan bir ot bitkisi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.