İlçemizdeki Başarının Sırrı Ortak Akıldan Geçiyor

Gündem 08.07.2021 - 20:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1663+ kez okundu.
 

İlçemizdeki Başarının Sırrı Ortak Akıldan Geçiyor

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, her ay düzenli olarak muhtarlarla toplantı yaparak ilçenin ortak akıl ve vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Başkan Genç, “İlçemizdeki Başarının Sırrı Ortak Akıldan Geçiyor” Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, her ay düzenli olarak muhtarlarla toplantı yaparak ilçenin ortak akıl ve vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi. 32 MAHALLE MUHTARIYLA BİR ARAYA GELDİ Temmuz ayı Belediye Meclis Toplantısı öncesinde ilçede bulunan 32 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Başkan Turgay Genç, Temmuz Ayı Olağan Meclis toplantısı öncesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Döşemealtı Belediyesi Toplantı salonunda mahalle muhtarlarını ağırlayan Genç, tek tek tüm muhtarlara söz vererek mahallelerinde ihtiyaç olan hizmetleri sordu. Tüm konuşmacıların taleplerini bizzat kendisi not alan Başkan Genç, “Bu toplantıları her aya yapacağız. Bir önceki ay yapılmasını istediğimiz hizmetleri ve son durumları hakkında fikir alışverişinde bulunacağız. “ diye konuştu. VERDİĞİNİZ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜRLER İlçenin son yıllarda aldığı yatırımlarla Türkiye’nin en çok inşaat ruhsatı alan belediyeleri arasında ilk üçe girdiğini söyleyen Genç, “Yaptığımız yatırımlar bölgemizi cazibe merkezi haline getirdi. Yerli yabancı yüzlerce yatırımcı bölgemizde hem iş yapmak istiyor hem de binlerce kişi de burada yaşamak için ev yaptırıp yatırım yapıyor. Belediyemizin iş yükü elbette arttı. Sizlerle birlikte Döşemealtı’nı modern, yaşanılabilir ve yatırım için en uygun bölge haline getiriyoruz. Mahallelerimizdeki sorunları biliyoruz ve yatırımlarımızı insan odaklı yapmaya, halkımızın yüreğine dokunarak hizmet etmeye çalışıyoruz. Verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim” dedi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, her ay düzenli olarak muhtarlarla toplantı yaparak ilçenin ortak akıl ve vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Başkan Genç, “İlçemizdeki Başarının Sırrı Ortak Akıldan Geçiyor”

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, her ay düzenli olarak muhtarlarla toplantı yaparak ilçenin ortak akıl ve vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi.

32 MAHALLE MUHTARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Temmuz ayı Belediye Meclis Toplantısı öncesinde ilçede bulunan 32 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Başkan Turgay Genç, Temmuz Ayı Olağan Meclis toplantısı öncesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Döşemealtı Belediyesi Toplantı salonunda mahalle muhtarlarını ağırlayan Genç, tek tek tüm muhtarlara söz vererek mahallelerinde ihtiyaç olan hizmetleri sordu. Tüm konuşmacıların taleplerini bizzat kendisi not alan Başkan Genç, “Bu toplantıları her aya yapacağız. Bir önceki ay yapılmasını istediğimiz hizmetleri ve son durumları hakkında fikir alışverişinde bulunacağız. “ diye konuştu.

VERDİĞİNİZ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜRLER

İlçenin son yıllarda aldığı yatırımlarla Türkiye’nin en çok inşaat ruhsatı alan belediyeleri arasında ilk üçe girdiğini söyleyen Genç, “Yaptığımız yatırımlar bölgemizi cazibe merkezi haline getirdi. Yerli yabancı yüzlerce yatırımcı bölgemizde hem iş yapmak istiyor hem de binlerce kişi de burada yaşamak için ev yaptırıp yatırım yapıyor. Belediyemizin iş yükü elbette arttı. Sizlerle birlikte Döşemealtı’nı modern, yaşanılabilir ve yatırım için en uygun bölge haline getiriyoruz. Mahallelerimizdeki sorunları biliyoruz ve yatırımlarımızı insan odaklı yapmaya, halkımızın yüreğine dokunarak hizmet etmeye çalışıyoruz. Verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.