İlhami Okudan’dan Adayım Açıklaması

Politika 21.07.2020 - 19:46, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2247+ kez okundu.
 

İlhami Okudan’dan Adayım Açıklaması

İyi Parti Antalya İl Başkanlığı aday olduğu sosyal medya hesabından paylaşan İlhami Okudan bu yarışta bende varım dedi.
İyi Parti Antalya İl Başkanlığı aday olduğu sosyal medya hesabından paylaşan İlhami Okudan bu yarışta bende varım dedi.. İyi Parti Antalya İl Başkanlığına Aday olduğunu sosyal medya hesabından paylaşan İlhami Okudan yaptığı paylaşımda, “İyi Parti Antalya il Başkanı adaylığımız hususunda demokrasi geleneklerimize uygun olarak genel merkezimizi bilgilendirme ve nezaket ziyaretimizi gerçekleştirdik. Genel merkez yöneticilerimizin şahsımıza; gerekli bilgi, birikim ve donanıma sahip olduğumuz yönündeki beyanlarına ziyadesi ile memnun olduk. Genel merkez yöneticilerimiz, Genel merkezimizin ve Genel Başkanımızın hiç bir adayı işaret etmediklerini ve etmeyeceklerini ifade ettiler. Bizlere karşı gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Genel merkez yöneticilerimize çok teşekkür ederiz. Antalya'ya dönüşümüze müteakip belirleyeceğimiz en yakın bir tarihte, ekibimiz ile birlikte basın toplantısı yaparak Antalya il Başkanı adaylığımızı, siz değerli İyi Partililerimizle ve kıymetli Antalya kamuoyuyla paylaşacağız. Gayret bizden, tercih siz kıymetli İyi Parti il delegelerimizden, Takdir Allah'tandır. Sevgiyle kalın. Hoşçakalın” ifadelerini kullandı.
İyi Parti Antalya İl Başkanlığı aday olduğu sosyal medya hesabından paylaşan İlhami Okudan bu yarışta bende varım dedi.

İyi Parti Antalya İl Başkanlığı aday olduğu sosyal medya hesabından paylaşan İlhami Okudan bu yarışta bende varım dedi..

İyi Parti Antalya İl Başkanlığına Aday olduğunu sosyal medya hesabından paylaşan İlhami Okudan yaptığı paylaşımda, “İyi Parti Antalya il Başkanı adaylığımız hususunda demokrasi geleneklerimize uygun olarak genel merkezimizi bilgilendirme ve nezaket ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Genel merkez yöneticilerimizin şahsımıza; gerekli bilgi, birikim ve donanıma sahip olduğumuz yönündeki beyanlarına ziyadesi ile memnun olduk.

Genel merkez yöneticilerimiz, Genel merkezimizin ve Genel Başkanımızın hiç bir adayı işaret etmediklerini ve etmeyeceklerini ifade ettiler.

Bizlere karşı gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Genel merkez yöneticilerimize çok teşekkür ederiz.

Antalya'ya dönüşümüze müteakip belirleyeceğimiz en yakın bir tarihte, ekibimiz ile birlikte basın toplantısı yaparak Antalya il Başkanı adaylığımızı, siz değerli İyi Partililerimizle ve kıymetli Antalya kamuoyuyla paylaşacağız.

Gayret bizden, tercih siz kıymetli İyi Parti il delegelerimizden,

Takdir Allah'tandır.

Sevgiyle kalın. Hoşçakalın” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.