İlimiz Genelinde Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Denetim Yapıldı

Asayiş 24.07.2020 - 22:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2713+ kez okundu.
 

İlimiz Genelinde Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Denetim Yapıldı

Covid­19 salgınının görüldüğü andan itibaren salgının kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve salgının/bulaşmanın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Ülkemizde birçok tedbir kararı alın
Covid­19 salgınının görüldüğü andan itibaren salgının kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve salgının/bulaşmanın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Ülkemizde birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirilmiştir. İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde, salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her bir faaliyet alanı/iş kolu için alınması gereken önlemler ayrı ayrı belirlenerek bu kural ve tedbirler çerçevesinde faaliyetlerin sürdürülmesi sağlanmaktadır. 22 Temmuz günü İçişleri Bakanlığımızın talimatları ile ülkemiz genelinde ticari taksiler, pazar yerleri, sosyete pazarları, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, camiler, lokantalar, restoranlar, kafeler, kahvehaneler, kıraathaneler, kafeteryalar, kır bahçeleri, çay bahçeleri, sahil bantları, dernek lokalleri, düğün ve nikah yapılan yerler, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, berber/kuaför/güzellik merkezleri, alışveriş merkezleri, park/piknik alanları vb. yerler, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, SPA ve spor merkezleri ile sinema, tiyatro ve diğer kültürel aktivite yerleri, lunapark ve tematik parklarda Corona virüs (Covid-19) salgınından ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak, salgının yayılmasını engellemek ve normalleşme önlemleri kapsamında denetim yapılmıştır. Antalya Valiliği koordinesinde ilimiz genelinde yapılan denetimlerde; (350) berber/kuaför/güzellik merkezleri, (14) AVM ve içerisinde bulunan (124) işyeri, (22) pazar yeri ve (2) sosyete pazarı, şehir içi ve dışı (972) toplu taşıma aracı, (20) hamam/sauna/kaplıca ve kapalı havuz, (491) lokanta/restoran vb. yerler, (46) spor merkezi ve tesisleri, (139) sahil bandı park piknik ve mesire alanları, (42) çay bahçesi, (18) dernek, (19) nikah ve düğün yerleri, (65) internet cafe, (8) sinema/ tiyatro, (7) lunapark ve tematik park, (110) cami, (155) konaklama tesisi denetlenmiş, (2) tesise (1.800) TL idari para cezası uygulanmış, (237) kahvehane/kıraathane denetlenmiş, (2) işyerinde (5) şahsa (13.500) TL idari para cezası uygulanmış, (297) ticari taksi ve (51) durak denetlenmiş olup, (1) ticari taksiye 288 TL idari para cezası uygulanmıştır.
Covid­19 salgınının görüldüğü andan itibaren salgının kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve salgının/bulaşmanın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Ülkemizde birçok tedbir kararı alın

Covid­19 salgınının görüldüğü andan itibaren salgının kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve salgının/bulaşmanın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Ülkemizde birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirilmiştir.

İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde, salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her bir faaliyet alanı/iş kolu için alınması gereken önlemler ayrı ayrı belirlenerek bu kural ve tedbirler çerçevesinde faaliyetlerin sürdürülmesi sağlanmaktadır.

22 Temmuz günü İçişleri Bakanlığımızın talimatları ile ülkemiz genelinde ticari taksiler, pazar yerleri, sosyete pazarları, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, camiler, lokantalar, restoranlar, kafeler, kahvehaneler, kıraathaneler, kafeteryalar, kır bahçeleri, çay bahçeleri, sahil bantları, dernek lokalleri, düğün ve nikah yapılan yerler, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, berber/kuaför/güzellik merkezleri, alışveriş merkezleri, park/piknik alanları vb. yerler, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, SPA ve spor merkezleri ile sinema, tiyatro ve diğer kültürel aktivite yerleri, lunapark ve tematik parklarda Corona virüs (Covid-19) salgınından ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak, salgının yayılmasını engellemek ve normalleşme önlemleri kapsamında denetim yapılmıştır.

Antalya Valiliği koordinesinde ilimiz genelinde yapılan denetimlerde; (350) berber/kuaför/güzellik merkezleri, (14) AVM ve içerisinde bulunan (124) işyeri, (22) pazar yeri ve (2) sosyete pazarı, şehir içi ve dışı (972) toplu taşıma aracı, (20) hamam/sauna/kaplıca ve kapalı havuz, (491) lokanta/restoran vb. yerler, (46) spor merkezi ve tesisleri, (139) sahil bandı park piknik ve mesire alanları, (42) çay bahçesi, (18) dernek, (19) nikah ve düğün yerleri, (65) internet cafe, (8) sinema/ tiyatro, (7) lunapark ve tematik park, (110) cami, (155) konaklama tesisi denetlenmiş, (2) tesise (1.800) TL idari para cezası uygulanmış, (237) kahvehane/kıraathane denetlenmiş, (2) işyerinde (5) şahsa (13.500) TL idari para cezası uygulanmış, (297) ticari taksi ve (51) durak denetlenmiş olup, (1) ticari taksiye 288 TL idari para cezası uygulanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.