İlimizde Yasa Dışı Yollarla Silah Ticareti Yapan Şahıslar Yakalandı

Asayiş 13.06.2020 - 20:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3000+ kez okundu.
 

İlimizde Yasa Dışı Yollarla Silah Ticareti Yapan Şahıslar Yakalandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce, ilimizde yasadışı yollarla silah ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen 4 aylık fiziki ve teknik takip neticesinde; Konya ili Beyşehir ilçesinde bulunan ikametlerinde kurdukları silah atölyelerinde imal ettikleri tespit edilen ruhsatsız silahları ilimizde piyasaya süren toplam (11) şahıs yakalanmıştır. Şüphelilerin Konya-Beyşehir de dahil olmak üzere ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda: - (28) adet tabanca ve (28) adet şarjör, - (1) adet kurusıkı tabanca, - (1) adet ruhsatsız av tüfeği, - (76) adet tabanca mermisi, - (3) adet av tüfeği parçası, - (4) adet harbi, - (56) adet Silah yapımında kullanılan harbi, - (9) adet av fişeği ele geçirilmiştir. 6136 SKM (Silah Kaçakçılığı) soruşturması kapsamında 12.06.2020 günü adli mercilere sevk edilen  şüpheli şahıslardan (7)’si tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde halkımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürecek silah kaçakçılığı yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce, ilimizde yasadışı yollarla silah ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen 4 aylık fiziki ve teknik takip neticesinde;

Konya ili Beyşehir ilçesinde bulunan ikametlerinde kurdukları silah atölyelerinde imal ettikleri tespit edilen ruhsatsız silahları ilimizde piyasaya süren toplam (11) şahıs yakalanmıştır. Şüphelilerin Konya-Beyşehir de dahil olmak üzere ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda:

- (28) adet tabanca ve (28) adet şarjör,
- (1) adet kurusıkı tabanca,
- (1) adet ruhsatsız av tüfeği,
- (76) adet tabanca mermisi,
- (3) adet av tüfeği parçası,
- (4) adet harbi,
- (56) adet Silah yapımında kullanılan harbi,
- (9) adet av fişeği ele geçirilmiştir.

6136 SKM (Silah Kaçakçılığı) soruşturması kapsamında 12.06.2020 günü adli mercilere sevk edilen  şüpheli şahıslardan (7)’si tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde halkımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürecek silah kaçakçılığı yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.