İlimize Uyuşturucu Madde Getiren Kamyon Şoförü Tutuklandı

Asayiş 12.06.2020 - 20:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1794+ kez okundu.
 

İlimize Uyuşturucu Madde Getiren Kamyon Şoförü Tutuklandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İlimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda; (H.N.Ç.) isimli şahsın kamyon ile ilimize uyuşturucu madde getireceği bilgisi elde edilmesi üzerine, 10 Haziran günü Aksu uygulama noktasında (H.N.Ç.) isimli şahıs tır ve bu tıra bağlı dorse ile birlikte yakalanmıştır. Narkotik madde arama köpeği (NMAK) ile yapılan aramada; - Aracın ön göğüs bölgesine gizlenmiş vaziyette daralı (398) gram metamfetamin maddesi, - Aracın Şoför koltuğunun kafa kısmına gizlenmiş vaziyette ayrı ayrı daralı (66) gram ve daralı (54) gram metamfetamin maddesi olmak üzere toplam daralı (518) gram metamfetamin maddesi, - Direksiyon simidine gizlenmiş (2) adet (300 mg) sentetik ecza hap, 2 adet ecstasy hap ele geçirilmiştir. Şüpheli (H.N.Ç.) isimli şahıs “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan Cumhuriyet Savcılınca hakkında yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İlimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda;

(H.N.Ç.) isimli şahsın kamyon ile ilimize uyuşturucu madde getireceği bilgisi elde edilmesi üzerine, 10 Haziran günü Aksu uygulama noktasında (H.N.Ç.) isimli şahıs tır ve bu tıra bağlı dorse ile birlikte yakalanmıştır. Narkotik madde arama köpeği (NMAK) ile yapılan aramada;
- Aracın ön göğüs bölgesine gizlenmiş vaziyette daralı (398) gram metamfetamin maddesi,
- Aracın Şoför koltuğunun kafa kısmına gizlenmiş vaziyette ayrı ayrı daralı (66) gram ve daralı (54) gram metamfetamin maddesi olmak üzere toplam daralı (518) gram metamfetamin maddesi,
- Direksiyon simidine gizlenmiş (2) adet (300 mg) sentetik ecza hap, 2 adet ecstasy hap ele geçirilmiştir.

Şüpheli (H.N.Ç.) isimli şahıs “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan Cumhuriyet Savcılınca hakkında yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.