İngiltere Büyükelçi’nden Başkan Böcek’e Ziyaret

Gündem 12.03.2019 - 22:21, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1494+ kez okundu.
 

İngiltere Büyükelçi’nden Başkan Böcek’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Sir Dominick Chilcoot’i makamında ağırladı.
Antalya’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Sir Dominick Chilcoot, CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Büyükelçisi Sir Dominick Chilcoot’u ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Muhittin Böcek, Antalya hakkında Chilcoot'a bilgi verdi. Başkan Böcek, “Antalya birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Geçen yıl 13 milyon aşkın turiste de ev sahipliği yaptık. Antalya'da 551 5 yıldızlı otel ve tatil köyü bulunuyor. Antalya’da bir gecede 700 bin misafirimiz konaklayabiliyor. Konyaaltı’mızda 40’ı aşkın farklı ülkeden yerleşik yabancı ikamet ediyor. Antalya’mızda İngiliz turistlerimiz özellikte Kaş ve Kalkan bölgesini ziyaret ediyor. Antalya’da turizmden sonra tarım ve sanayi büyük önem taşıyor. Şehrimizden birçok ülkeye ihracat yapıyoruz” dedi. Ziyarette konuşan Chilcoot, Antalya'nın İngilizler için özel öneme sahip kentlerden biri olduğunu söyledi. Chilcoot, "Antalya bizim vatandaşlarımız için en popüler kentlerin başında gelmeye başladı. İngiltere'deki önemli bir turizm firmasına göre Antalya şu anda en önemli destinasyon pozisyonunda" diye konuştu. Büyükelçi Chilcoot, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in verdiği rakamlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Chilcoot, geçen yıl İngiltere'den Antalya'ya 2 milyon 200 bin ziyaret ettiğini anlatan Chilcoot, sayının bu yıl 3 milyona ulaşmasını beklediklerini kaydetti. Ziyaret anısına Başkan Muhittin Böcek, İngiltere Ankara Büyükelçisi Sir Dominick Chilcoot’a Konyaaltı’nın özel bir plaketini takdim etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Sir Dominick Chilcoot’i makamında ağırladı.

Antalya’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Sir Dominick Chilcoot, CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Büyükelçisi Sir Dominick Chilcoot’u ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Muhittin Böcek, Antalya hakkında Chilcoot'a bilgi verdi.

Başkan Böcek, “Antalya birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Geçen yıl 13 milyon aşkın turiste de ev sahipliği yaptık. Antalya'da 551 5 yıldızlı otel ve tatil köyü bulunuyor. Antalya’da bir gecede 700 bin misafirimiz konaklayabiliyor. Konyaaltı’mızda 40’ı aşkın farklı ülkeden yerleşik yabancı ikamet ediyor. Antalya’mızda İngiliz turistlerimiz özellikte Kaş ve Kalkan bölgesini ziyaret ediyor. Antalya’da turizmden sonra tarım ve sanayi büyük önem taşıyor. Şehrimizden birçok ülkeye ihracat yapıyoruz” dedi.

Ziyarette konuşan Chilcoot, Antalya'nın İngilizler için özel öneme sahip kentlerden biri olduğunu söyledi. Chilcoot, "Antalya bizim vatandaşlarımız için en popüler kentlerin başında gelmeye başladı. İngiltere'deki önemli bir turizm firmasına göre Antalya şu anda en önemli destinasyon pozisyonunda" diye konuştu. Büyükelçi Chilcoot, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in verdiği rakamlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Chilcoot, geçen yıl İngiltere'den Antalya'ya 2 milyon 200 bin ziyaret ettiğini anlatan Chilcoot, sayının bu yıl 3 milyona ulaşmasını beklediklerini kaydetti.

Ziyaret anısına Başkan Muhittin Böcek, İngiltere Ankara Büyükelçisi Sir Dominick Chilcoot’a Konyaaltı’nın özel bir plaketini takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.