İnsanlığa İlk Defa Sunulan Duruş

Spor 05.08.2019 - 23:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1659+ kez okundu.
 

İnsanlığa İlk Defa Sunulan Duruş

Doğal ve sağlıklı yaşamın kadim sırları arasında yer alan çok yararlı bir Asana (Yoga duruşu) tekniği daha, insanlara ilk kez uygulama detaylarıyla tanıtıldı. Teknik, Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) Başkanı Akif Manaf tarafından Yoga severlere aktarıldı. “Düzenli uygulama mükemmellik getirir.” Diyen Manaf, Orijinal Yoga Sistemi’nde duruşların aşama aşama, belirli bir sırada ve uzman eşliğinde uygulanmasının önemini de belirtti.  Boyunda yerleşen tiroid ve paratiroid bezlerini uyaran, kemik gelişimi & yenilenmesine faydalı; esnekliğe, dolaşıma, sindirime, üreme sistemlerine destek olan Asana tekniğinin isminin “Utthita Matsyasana” olduğu açıklandı.  Bu çok etkili tekniğin zihni sakinleştirdiği, gerilim ve korkuyu atıp dinginlik verdiği, genç hissettirdiği de eklendi.  

Doğal ve sağlıklı yaşamın kadim sırları arasında yer alan çok yararlı bir Asana (Yoga duruşu) tekniği daha, insanlara ilk kez uygulama detaylarıyla tanıtıldı. Teknik, Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) Başkanı Akif Manaf tarafından Yoga severlere aktarıldı. “Düzenli uygulama mükemmellik getirir.” Diyen Manaf, Orijinal Yoga Sistemi’nde duruşların aşama aşama, belirli bir sırada ve uzman eşliğinde uygulanmasının önemini de belirtti. 

Boyunda yerleşen tiroid ve paratiroid bezlerini uyaran, kemik gelişimi & yenilenmesine faydalı; esnekliğe, dolaşıma, sindirime, üreme sistemlerine destek olan Asana tekniğinin isminin “Utthita Matsyasana” olduğu açıklandı.  Bu çok etkili tekniğin zihni sakinleştirdiği, gerilim ve korkuyu atıp dinginlik verdiği, genç hissettirdiği de eklendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.