İş adamı Mustafa Duran'dan 23 Nisan Mesajı

Asayiş 22.04.2022 - 18:54, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 1786+ kez okundu.
 

İş adamı Mustafa Duran'dan 23 Nisan Mesajı

Gücümüz Antalya Platformu Sözcüsü ve İş adamı Mustafa Duran, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.
Gücümüz Antalya Platformu Sözcüsü ve İş adamı Mustafa Duran, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı. Duran mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Ulusal egemenliğimizin, bağımsızlığımızın ve Cumhuriyet’imizin merkezi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 102. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yurdumuzun dört bir yanının bilfiil işgal edildiği bir dönemde, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 13 Nisan 1920 tarihinde kurulan TBMM, istiklal mücadelemizi yöneterek Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasını sağlamış ve Cumhuriyet’i ilan etmiştir. Dünyadaki tek “Gazi Meclis” olma şerefine sahip olan TBMM, yasama faaliyetleriyle Türkiye Cumhuriyeti’ni, Atatürk’ün çizdiği yolda çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkma yolunda ilerleyen bir ülke haline getirmiştir. Yurdumuzun kurtarıcısı ve Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu gün olan 23 Nisan’ı bayram ilan etmiş ve çocuklara armağan etmiştir. Fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür Cumhuriyet nesilleri olarak bize düşen en büyük görev vatanımıza sahip çıkmak, Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak ve Atatürk ilke ve devrimlerini yeni nesillere en güzel şekilde anlatmaktır. Milletçe, zor bir süreçten geçtiğimiz böyle bir dönemde 102. yıl kutlamalarının anlam ve önemine uygun bir şekilde, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilmesi en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle TBMM’nin kuruluşunun 102. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor ve bu anlamlı günü dünya çocuklarına armağan eden Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, saygı ve şükranla anıyorum.”
Gücümüz Antalya Platformu Sözcüsü ve İş adamı Mustafa Duran, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.

Gücümüz Antalya Platformu Sözcüsü ve İş adamı Mustafa Duran, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.

Duran mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Ulusal egemenliğimizin, bağımsızlığımızın ve Cumhuriyet’imizin merkezi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 102. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yurdumuzun dört bir yanının bilfiil işgal edildiği bir dönemde, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 13 Nisan 1920 tarihinde kurulan TBMM, istiklal mücadelemizi yöneterek Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasını sağlamış ve Cumhuriyet’i ilan etmiştir. Dünyadaki tek “Gazi Meclis” olma şerefine sahip olan TBMM, yasama faaliyetleriyle Türkiye Cumhuriyeti’ni, Atatürk’ün çizdiği yolda çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkma yolunda ilerleyen bir ülke haline getirmiştir.

Yurdumuzun kurtarıcısı ve Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu gün olan 23 Nisan’ı bayram ilan etmiş ve çocuklara armağan etmiştir. Fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür Cumhuriyet nesilleri olarak bize düşen en büyük görev vatanımıza sahip çıkmak, Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak ve Atatürk ilke ve devrimlerini yeni nesillere en güzel şekilde anlatmaktır.

Milletçe, zor bir süreçten geçtiğimiz böyle bir dönemde 102. yıl kutlamalarının anlam ve önemine uygun bir şekilde, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilmesi en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle TBMM’nin kuruluşunun 102. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor ve bu anlamlı günü dünya çocuklarına armağan eden Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, saygı ve şükranla anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.