İş Adamı Seyit Koyuncu’dan Dünya Basın Özgürlüğü Günü Mesajı

Asayiş 03.05.2022 - 20:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2224+ kez okundu.
 

İş Adamı Seyit Koyuncu’dan Dünya Basın Özgürlüğü Günü Mesajı

İş Adamı Seyit Koyuncu 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Gününe ilişkin kutlama mesajı yayımladı.
İş Adamı Seyit Koyuncu  3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Gününe ilişkin kutlama mesajı yayımladı. İş Adamı Seyit Koyuncu “3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü; Basın insan hakları ile temel hak ve özgürlüklerin gelişmesine katkı sağlamasının yanında, demokratik hayatımızın vazgeçilmez bir unsuru, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Tarafsız ve objektif  bir biçimde haber ve bilgi akışı sağlayarak  toplumu aydınlatma ve doğru bilgilendirme  görevini yapmaktadır. Gazetecilik mesleğinin saygınlığının çok daha ileriye taşınması özgür bir medya ortamında, etik değerlerin, dürüstlüğün temel misyon haline geldiği  bir yayıncılık anlayışıyla mümkündür. Halkın haber alma, bilgilenme hakkı, çeşitli yollarla örselenmemeli ve ifade özgürlüğünün önüne yeni engeller çıkarmamalıdır. Hak ihlallerini yazan, gündeme getiren, olayları halk adına sorgulayan gazeteciler suçlanıp cezalandırılırken, gerçek suçluların, azmettiricilerin toplumda serbestçe dolaşması  adaletle bağdaşmıyor. Haberin özgürce dolaşabildiği bir toplum anlayışı  ve ülke barışının sağlanabilmesi adına ceza evlerinde tutuklu bulunan gazetecilerin bir an önce serbest bırakılmasını umut ediyorum. Bu duygularla bölgemizin güzide basın emekçilerinin ve tüm basın emekçilerinin 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nü kutluyorum” dedi.
İş Adamı Seyit Koyuncu 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Gününe ilişkin kutlama mesajı yayımladı.

İş Adamı Seyit Koyuncu  3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Gününe ilişkin kutlama mesajı yayımladı.

İş Adamı Seyit Koyuncu “3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü; Basın insan hakları ile temel hak ve özgürlüklerin gelişmesine katkı sağlamasının yanında, demokratik hayatımızın vazgeçilmez bir unsuru, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Tarafsız ve objektif  bir biçimde haber ve bilgi akışı sağlayarak  toplumu aydınlatma ve doğru bilgilendirme  görevini yapmaktadır. Gazetecilik mesleğinin saygınlığının çok daha ileriye taşınması özgür bir medya ortamında, etik değerlerin, dürüstlüğün temel misyon haline geldiği  bir yayıncılık anlayışıyla mümkündür.

Halkın haber alma, bilgilenme hakkı, çeşitli yollarla örselenmemeli ve ifade özgürlüğünün önüne yeni engeller çıkarmamalıdır. Hak ihlallerini yazan, gündeme getiren, olayları halk adına sorgulayan gazeteciler suçlanıp cezalandırılırken, gerçek suçluların, azmettiricilerin toplumda serbestçe dolaşması  adaletle bağdaşmıyor. Haberin özgürce dolaşabildiği bir toplum anlayışı  ve ülke barışının sağlanabilmesi adına ceza evlerinde tutuklu bulunan gazetecilerin bir an önce serbest bırakılmasını umut ediyorum.

Bu duygularla bölgemizin güzide basın emekçilerinin ve tüm basın emekçilerinin 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nü kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.