İşleyen Eller Kepez’i Güzelleştiriyor

Belediyeler 08.07.2019 - 21:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2654+ kez okundu.
 

İşleyen Eller Kepez’i Güzelleştiriyor

Kepez Belediyesi’nin bünyesinde bulunan demir işleri atölyesinin işleyen elleri, her gün Kepezi güzelleştirmek çalışıyor.
Kamu kaynaklarının verimli ve etkin kullanılması amacıyla Kepez Belediyesi bünyesinde kurulan ahşap ve demir atölyeleri sayesinde Kepez her geçen gün daha da güzelleşiyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ahşap atölyesi gibi, demir işleri atölyesi de Kepez için hizmet üretiyor. Kepez’in demir ustaları, ilçenin park ve bahçelerine birçok eser üreterek daha güzel bir kent için çalışıyor. Demir İşleri Atölyesi’nde çalışan işinin ehli ustalar, el becerileri ile ilçeye estetik katıyor. Kepez üretiyor Demir atölyelerinde üretilen kamelyalar, piknik masaları ve oturma grupları gibi birçok el emeği, üretimin ardından yine belediye işçileri tarafından belirlenen yerlere monte ediliyor. Demir İşleri Atölyesi, sadece üretmekle kalmayarak, eskiyen ve kullanılmayacak durumda olan mobilyaları ahşap atölyesi ile beraber tek tek toplayarak, bakım ve onarım işini de gerçekleştiriyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kurulan ahşap ve demir atölyeleri sayesinde, ihtiyaç duyulan ilçe mobilyaları, dışarıdan satın almak yerine tecrübeli belediye personeli tarafından üretiliyor.
Kepez Belediyesi’nin bünyesinde bulunan demir işleri atölyesinin işleyen elleri, her gün Kepezi güzelleştirmek çalışıyor.

Kamu kaynaklarının verimli ve etkin kullanılması amacıyla Kepez Belediyesi bünyesinde kurulan ahşap ve demir atölyeleri sayesinde Kepez her geçen gün daha da güzelleşiyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ahşap atölyesi gibi, demir işleri atölyesi de Kepez için hizmet üretiyor. Kepez’in demir ustaları, ilçenin park ve bahçelerine birçok eser üreterek daha güzel bir kent için çalışıyor. Demir İşleri Atölyesi’nde çalışan işinin ehli ustalar, el becerileri ile ilçeye estetik katıyor.

Kepez üretiyor

Demir atölyelerinde üretilen kamelyalar, piknik masaları ve oturma grupları gibi birçok el emeği, üretimin ardından yine belediye işçileri tarafından belirlenen yerlere monte ediliyor. Demir İşleri Atölyesi, sadece üretmekle kalmayarak, eskiyen ve kullanılmayacak durumda olan mobilyaları ahşap atölyesi ile beraber tek tek toplayarak, bakım ve onarım işini de gerçekleştiriyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kurulan ahşap ve demir atölyeleri sayesinde, ihtiyaç duyulan ilçe mobilyaları, dışarıdan satın almak yerine tecrübeli belediye personeli tarafından üretiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.