İspanya’dan Antalya Tarım Ve Orman İl Müdürlüğüne Ziyaret

Asayiş 23.07.2019 - 20:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2918+ kez okundu.
 

İspanya’dan Antalya Tarım Ve Orman İl Müdürlüğüne Ziyaret

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı ve İspanya Krallığı, Galiçya Bölgesel Hükümeti işbirliğiyle gerçekleştirilen “Su Ürünleri Üretici Örgütleri ile Bakanlık İl Müdürlüklerinin Ortak Piyasa Düzeni ile Uyumlu Olarak Kapasitesinin Geliştirilmesi” Avrupa Birliği (AB) Eşleştirme Projesi (TR BuildFish Prom) kapsamında bir kısa dönem uzman grubu Antalya Tarım ve Ormancılık İl Müdürlüğü’nü ziyaret etmiştir. İspanya Eski Balıkçılık Genel Sekreteri Alberto López-Asenjo García, İspanya Balıkçılık Genel Sekreterliği’nde Personel Şefi görevini yürüten Omar Collado Díaz, ve aynı kurumda Departman Direktörlüğü görevini gerçekleştiren Juan Manuel Elices López’den oluşan uzmanlar grubuna projenin Yerleşik Eşleştirme Danışmanı (YED) Diego Herrero de Egaña ve YED Mavkidaşı Dr. Nezaket Cömert eşlik etmiştir. Proje teknik ve kurumsal geliştirmeler sayesinde profesyonel örgütler oluşturulması noktasında Türk Balıkçılık Sektörü’nün Ortak Piyasa Düzeni’nin (OPD) etkin şekilde yürütülmesine hazırlanmasına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Uzmanlar projenin “Tarım ve Ormancılık Bakanlığı'nın farklı departmanlarının merkez birimlerinin ve il müdürlüklerinin Balık Pazarlama ve Balıkçılık Örgütleri ile ilgili teknik ve teorik bilgisinin arttırılması ve bu birimlerin kapasite inşa yetisinin geliştirilmesi” faaliyeti kapsamında alanlarıyla ilgili sunumlar yapmış ve il müdürlüğü personelinin ve su ürünleri kooperatifi temsilcilerinin sorularını cevaplamıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı ve İspanya Krallığı, Galiçya Bölgesel Hükümeti işbirliğiyle gerçekleştirilen “Su Ürünleri Üretici Örgütleri ile Bakanlık İl Müdürlüklerinin Ortak Piyasa Düzeni ile Uyumlu Olarak Kapasitesinin Geliştirilmesi” Avrupa Birliği (AB) Eşleştirme Projesi (TR BuildFish Prom) kapsamında bir kısa dönem uzman grubu Antalya Tarım ve Ormancılık İl Müdürlüğü’nü ziyaret etmiştir.

İspanya Eski Balıkçılık Genel Sekreteri Alberto López-Asenjo García, İspanya Balıkçılık Genel Sekreterliği’nde Personel Şefi görevini yürüten Omar Collado Díaz, ve aynı kurumda Departman Direktörlüğü görevini gerçekleştiren Juan Manuel Elices López’den oluşan uzmanlar grubuna projenin Yerleşik Eşleştirme Danışmanı (YED) Diego Herrero de Egaña ve YED Mavkidaşı Dr. Nezaket Cömert eşlik etmiştir.

Proje teknik ve kurumsal geliştirmeler sayesinde profesyonel örgütler oluşturulması noktasında Türk Balıkçılık Sektörü’nün Ortak Piyasa Düzeni’nin (OPD) etkin şekilde yürütülmesine hazırlanmasına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Uzmanlar projenin “Tarım ve Ormancılık Bakanlığı'nın farklı departmanlarının merkez birimlerinin ve il müdürlüklerinin Balık Pazarlama ve Balıkçılık Örgütleri ile ilgili teknik ve teorik bilgisinin arttırılması ve bu birimlerin kapasite inşa yetisinin geliştirilmesi” faaliyeti kapsamında alanlarıyla ilgili sunumlar yapmış ve il müdürlüğü personelinin ve su ürünleri kooperatifi temsilcilerinin sorularını cevaplamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.