İtiraz Sürecine Geyikçi Yorumu

Politika 06.04.2019 - 18:16, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2406+ kez okundu.
 

İtiraz Sürecine Geyikçi Yorumu

Geride kalan seçim ve yaşanan itiraz sürecini genel olarak değerlendiren Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, ilk günkü heyecanla kazanılan zafere, tüm seçmenlerin oylarına sahip çıkıldığını ve milletin iradesinin güvende olduğunu söyledi.
FİNİKE Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yarışın sona erdiğini belirterek, Finike’nin artık tek yürek olup geleceğe hazırlanması gerektiğini bu nedenle mazbatanın ne zaman alınacağı konusunun teferruat, asıl amaçlarının hizmet üretmek olduğunu ifade etti.  Geyikçi, yaşanan seçim sürecinde tüm belediye başkan adaylarının sağduyulu davranarak tansiyonu fazla yükseltmediğini belirterek, kendilerine gönül veren seçmenin de son derece dikkatli davranmasından dolayı olağanüstü bir durumun yaşanmamasının sevindirici olduğunu söyledi. Geyikçi, seçim süreci boyunca ve halen kendisine destek olan Finikeli kadınlara, millet ittifakının gönüldaşlarına, gece gündüz demeden çalışan gençlere de teşekkürü bir borç bildiğini sözlerine ekledi. HUKUKİ SÜRECE SAYGIMIZ SONSUZDUR. Artık tüm Finike’nin tek bir yürek olarak ilçenin geleceği için çalışması gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Yaşanan bu itiraz sürecinde yüzümüz pak alnımız ak, gururlu ve vakarlı bir şekilde zaferimize ve tüm seçmenler tarafından verilen oylara sahip çıkıyoruz. Milletin iradesi kişilerin üstündedir. İtiraz süreçleri hukuki bir haktır. Bu hukuki süreçlere saygımız sonsuzdur. Mühim olan mazbatayı ne kadar erken aldığımız değil, Finike’mize ne zaman hizmet etmeye başlayacağımızdır” dedi. ARTIK TEK AMAÇ FİNİKE’YE HİZMET ÜRETMEK Seçim heyecanı ve telaşı esnasında binlerce Finikeli ile karşılaştıklarına değinen Mustafa Geyikçi, “Yaşanan bu yoğunluk boyunca, belki farkına varamadığımız bazı duygusal kırgınlıklar yaşatmış olabiliriz. Finikeli hemşehrilerimizin sağduyusuna ve hoşgörülerine dayanarak aflarına sığınıyoruz. Haklarını helal etmelerini gönülden istiyorum. Bundan böyle Ernez’inden Akçaalan’a, Alakır’dan batı sınırımıza kadar tüm vatandaşlarımın partili partisiz ayrım yapmaksızın belediye başkanıyım. Artık amacımız hizmet üretmek. Rabbim bana verdiğim sözleri yerine getirmeyi nasip etsin. Allah utandırmasın” diye konuştu.
Geride kalan seçim ve yaşanan itiraz sürecini genel olarak değerlendiren Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, ilk günkü heyecanla kazanılan zafere, tüm seçmenlerin oylarına sahip çıkıldığını ve milletin iradesinin güvende olduğunu söyledi.

FİNİKE Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yarışın sona erdiğini belirterek, Finike’nin artık tek yürek olup geleceğe hazırlanması gerektiğini bu nedenle mazbatanın ne zaman alınacağı konusunun teferruat, asıl amaçlarının hizmet üretmek olduğunu ifade etti.  Geyikçi, yaşanan seçim sürecinde tüm belediye başkan adaylarının sağduyulu davranarak tansiyonu fazla yükseltmediğini belirterek, kendilerine gönül veren seçmenin de son derece dikkatli davranmasından dolayı olağanüstü bir durumun yaşanmamasının sevindirici olduğunu söyledi. Geyikçi, seçim süreci boyunca ve halen kendisine destek olan Finikeli kadınlara, millet ittifakının gönüldaşlarına, gece gündüz demeden çalışan gençlere de teşekkürü bir borç bildiğini sözlerine ekledi.

HUKUKİ SÜRECE SAYGIMIZ SONSUZDUR.

Artık tüm Finike’nin tek bir yürek olarak ilçenin geleceği için çalışması gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Yaşanan bu itiraz sürecinde yüzümüz pak alnımız ak, gururlu ve vakarlı bir şekilde zaferimize ve tüm seçmenler tarafından verilen oylara sahip çıkıyoruz. Milletin iradesi kişilerin üstündedir. İtiraz süreçleri hukuki bir haktır. Bu hukuki süreçlere saygımız sonsuzdur. Mühim olan mazbatayı ne kadar erken aldığımız değil, Finike’mize ne zaman hizmet etmeye başlayacağımızdır” dedi.

ARTIK TEK AMAÇ FİNİKE’YE HİZMET ÜRETMEK

Seçim heyecanı ve telaşı esnasında binlerce Finikeli ile karşılaştıklarına değinen Mustafa Geyikçi, “Yaşanan bu yoğunluk boyunca, belki farkına varamadığımız bazı duygusal kırgınlıklar yaşatmış olabiliriz. Finikeli hemşehrilerimizin sağduyusuna ve hoşgörülerine dayanarak aflarına sığınıyoruz. Haklarını helal etmelerini gönülden istiyorum. Bundan böyle Ernez’inden Akçaalan’a, Alakır’dan batı sınırımıza kadar tüm vatandaşlarımın partili partisiz ayrım yapmaksızın belediye başkanıyım. Artık amacımız hizmet üretmek. Rabbim bana verdiğim sözleri yerine getirmeyi nasip etsin. Allah utandırmasın” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.