İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın’dan Kınama

Politika 22.04.2019 - 01:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2434+ kez okundu.
 

İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın’dan Kınama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’nın Çubuk ilçesinde Şehit Cenazesinde yapılan saldırıyı kınadığını açıkladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’nın Çubuk ilçesinde Şehit Cenazesinde yapılan saldırıyı kınadığını açıklama yapan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın,  “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan bu çirkin saldırıyı esefle kınıyorum. Şehit cenazesine acıyı paylaşmaya gelmiş 70 yaşındaki bir adamı dövmeye kalkmak ne Türk kültüründe ne de İslam adâbında vardır! Ayıptır, ayıp! Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıya sebep olan nefret dili sonlanmadıkça hangi seçim sonucu olursa olsun ülkemizin psikolojisi düzelmez. Şiddetin hiç bir haklı gerekçesi olamaz. Anlık öfke de olsa izahı asla mümkün değildir. Saldırı tüm yönüyle aydınlatılırsa inanıyorum ki tehlikeli senaryo peşinde koşanlara da ulaşılacaktır. Bu menfur saldırıyı kınarken Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na tekraren geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’nın Çubuk ilçesinde Şehit Cenazesinde yapılan saldırıyı kınadığını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’nın Çubuk ilçesinde Şehit Cenazesinde yapılan saldırıyı kınadığını açıklama yapan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın,  “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan bu çirkin saldırıyı esefle kınıyorum.

Şehit cenazesine acıyı paylaşmaya gelmiş 70 yaşındaki bir adamı dövmeye kalkmak ne Türk kültüründe ne de İslam adâbında vardır!

Ayıptır, ayıp!

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıya sebep olan nefret dili sonlanmadıkça hangi seçim sonucu olursa olsun ülkemizin psikolojisi düzelmez. Şiddetin hiç bir haklı gerekçesi olamaz. Anlık öfke de olsa izahı asla mümkün değildir.

Saldırı tüm yönüyle aydınlatılırsa inanıyorum ki tehlikeli senaryo peşinde koşanlara da ulaşılacaktır. Bu menfur saldırıyı kınarken Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na tekraren geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.