İyi Parti Antalya İl Başkanının Korumasından Tehdit İddaları

Politika 22.01.2020 - 21:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3311+ kez okundu.
 

İyi Parti Antalya İl Başkanının Korumasından Tehdit İddaları

İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in Koruması, Danışmanı E.C.Ö. Bir önceki dönem İyi Parti Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Mert Yılmaz’ı telefonda tehdit etti.
Bir dönem İyi Parti Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Mert Yılmaz İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in Koruması E.C.Ö.’nün kendisini tehdit ve hakaret ettiğini ifade etti. İYİ PARTİ ANTALYA İL BAŞKANI YAVUZ TEMİZER’İN KORUMASI E.C.Ö. ÜYESİNİ TELEFONDA TEHDİT VE HAKARET ETTİ. Mert Yılmaz, yapılan tehdit ve hakaretle ilgili şu ifadeleri kullandı. Yılmaz “Sosyal Medya üzerinden yaptığım paylaşım üzerine İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in Koruması, Danışmanı E.C.Ö. beni arayarak kendini tanıttıktan sonra yaptığım paylaşımı kaldırmamı istedi daha konuşmama fırsat vermeden telefonda şahsıma ağza gelmeyecek tehdit ve hakarette bulundu” dedi. Tehdit ve Hakaretten sonra Mert Yılmaz Antalya Cumhuriyet Savcılığına 2020/6264 tarih ve sayılı şikâyet dilekçesiyle E.C.Ö. hakkında şikâyetçi oldu. Şikâyeti işleme alan Antalya Cumhuriyet Savcılığı Koruma Polisi verilmesini onayladı. MERT YILMAZ’A KORUMA POLİSİ TAHSİS EDİLDİ
İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in Koruması, Danışmanı E.C.Ö. Bir önceki dönem İyi Parti Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Mert Yılmaz’ı telefonda tehdit etti.

Bir dönem İyi Parti Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Mert Yılmaz İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in Koruması E.C.Ö.’nün kendisini tehdit ve hakaret ettiğini ifade etti.

İYİ PARTİ ANTALYA İL BAŞKANI YAVUZ TEMİZER’İN KORUMASI E.C.Ö. ÜYESİNİ TELEFONDA TEHDİT VE HAKARET ETTİ.

Mert Yılmaz, yapılan tehdit ve hakaretle ilgili şu ifadeleri kullandı. Yılmaz “Sosyal Medya üzerinden yaptığım paylaşım üzerine İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in Koruması, Danışmanı E.C.Ö. beni arayarak kendini tanıttıktan sonra yaptığım paylaşımı kaldırmamı istedi daha konuşmama fırsat vermeden telefonda şahsıma ağza gelmeyecek tehdit ve hakarette bulundu” dedi.

Tehdit ve Hakaretten sonra Mert Yılmaz Antalya Cumhuriyet Savcılığına 2020/6264 tarih ve sayılı şikâyet dilekçesiyle E.C.Ö. hakkında şikâyetçi oldu. Şikâyeti işleme alan Antalya Cumhuriyet Savcılığı Koruma Polisi verilmesini onayladı.

MERT YILMAZ’A KORUMA POLİSİ TAHSİS EDİLDİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.