İyi Parti Antalya İl Başkanlığına Şok Karar

Gündem 10.11.2021 - 16:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2680+ kez okundu.
 

İyi Parti Antalya İl Başkanlığına Şok Karar

İyi Parti Antalya İl Başkanlığını tarafından yapılan sosyal medya paylaşımlarıyla alakalı 16 Divan Üyelerinin Cumhuriyet Savcılığına bulundukları suç duyurusu ellerinde patladı.
Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin’e İyi Parti Antalya İl Başkanlığını tarafından yapılan sosyal medya paylaşımlarıyla alakalı 16 Divan Üyelerinin Cumhuriyet Savcılığına bulundukları suç duyurusu ellerinde patladı.   Antalya Cumhuriyet Savcılığınca yapılan incelemede “İyi parti Antalya İl Yönetim Kurulu üyeliği veya Divan üyeliği görevlerinde bulunan müştekilerin vekilleri vasıtasıyla verdikleri şikâyet dilekçesinde, bir haber sitesini yöneticiliğini yapan şüphelinin facabook üzerinden   "ÖZEL HAYATIN SIRLARINI AÇIKLAYAN İL YÖNETİCİSİ KİM? DİVAN TOPLANTISINDAKİ SEKS MUHABBETLERİNDEKİ SES KAYITLARINDA KİMLERİN İSİMLERİ GEÇTİ, SKANDAL SES KAYDI, İYİ PARTİ İL DİVANINDA GAYRİ MEŞRU ÇOCUK KİMDEN? MUHABBETİ, ANTALYA İYİ PARTİ İL BAŞKANI ZARF İLE PARA ALIYOR DİYEN İLÇE BAŞKANI VE İL YÖNETİCİSİ KİM?"   İbareli paylaşımlarda bulunarak kendilerine yönelik hakaret, iftira ve aleni olmayan söyleyişi kayda almak suçlarını işlediğini bildirerek şikâyetçi olmuştur.   Şüpheli, bahse konu paylaşımların kendisine ait olduğu yönünde anlatımda bulunmuştur. Soruşturma konusu olayda resmi bir makama gerçek dışı bir suç isnadında bulunulmasının söz konusu olmamasına göre, iddia konusu iftira suçunun yasal unsurlarının oluşmadığı, Kullanılan ibarelerin soyut ve genel nitelikte olması, söylenti imiş gibi aktarılması ve ibare içerikleri dikkate alındığında, hakaret suçunu oluşturacak nitelik e yoğunlukta olmadığı, bu itibarla İddia konusu hakaret suçunun da yasal unsurlarının oluşmadığı,   Şikâyete konu paylaşımlara göre, gizlice ses kaydı alındığı gibi bir varsayımdan hareketle şikâyetçi olunmuş ise de, bahse konu ses kaydının alındığına ve alındığına işaret eder bir delil bulunmaması karşısında, şüphelinin yüklenen aleni olmayan söyleyişiyim kayda almak suçunu işlediğine dair hakkında kamu davası açılmasına yeter şüphe oluşturacak delil bulunmadığı kanaatine varılmakla,   KAMU ADINA KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA” karar verilmiştir.   Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin yaptığı açıklamada “Ben meslek hayatımda bir ilki yaşadım siyasette olmayacak bir şey yoktur. Onu da İyi Parti Antalya İl Başkanlığında görmüş bulunmaktayız. İyi Parti Antalya İl Başkanlığında bulunan 16 Divan Üyesi yukarda yazıldığı gibi hakkımda bulundukları suç duyurusunun takipsizlik çıkması Adaletin Tecelli etmesidir.    Hakkımda haksız yere suç duyurunda bulunan, A. K. A. D. B. E. E. Ö. E. A. E. C. U.  F. Ş. H. Ö. İ. C. K. Y. N.B. S. Ş. Ş. T. T. T. T. A. T. A. 16 Divan Üyesi hakkında gerekli yasal süreç neyse o şekilde işlemler her bir Divan Üyesine tek tek başlatılacaktır” ifadelerini kullandı.
İyi Parti Antalya İl Başkanlığını tarafından yapılan sosyal medya paylaşımlarıyla alakalı 16 Divan Üyelerinin Cumhuriyet Savcılığına bulundukları suç duyurusu ellerinde patladı.

Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin’e İyi Parti Antalya İl Başkanlığını tarafından yapılan sosyal medya paylaşımlarıyla alakalı 16 Divan Üyelerinin Cumhuriyet Savcılığına bulundukları suç duyurusu ellerinde patladı.

 

Antalya Cumhuriyet Savcılığınca yapılan incelemede “İyi parti Antalya İl Yönetim Kurulu üyeliği veya Divan üyeliği görevlerinde bulunan müştekilerin vekilleri vasıtasıyla verdikleri şikâyet dilekçesinde, bir haber sitesini yöneticiliğini yapan şüphelinin facabook üzerinden

 

"ÖZEL HAYATIN SIRLARINI AÇIKLAYAN İL YÖNETİCİSİ KİM?

DİVAN TOPLANTISINDAKİ SEKS MUHABBETLERİNDEKİ SES KAYITLARINDA KİMLERİN İSİMLERİ GEÇTİ,

SKANDAL SES KAYDI, İYİ PARTİ İL DİVANINDA GAYRİ MEŞRU ÇOCUK KİMDEN?

MUHABBETİ, ANTALYA İYİ PARTİ İL BAŞKANI ZARF İLE PARA ALIYOR DİYEN İLÇE BAŞKANI VE İL YÖNETİCİSİ KİM?"

 

İbareli paylaşımlarda bulunarak kendilerine yönelik hakaret, iftira ve aleni olmayan söyleyişi kayda almak suçlarını işlediğini bildirerek şikâyetçi olmuştur.

 

Şüpheli, bahse konu paylaşımların kendisine ait olduğu yönünde anlatımda bulunmuştur. Soruşturma konusu olayda resmi bir makama gerçek dışı bir suç isnadında bulunulmasının söz konusu olmamasına göre, iddia konusu iftira suçunun yasal unsurlarının oluşmadığı, Kullanılan ibarelerin soyut ve genel nitelikte olması, söylenti imiş gibi aktarılması ve ibare içerikleri dikkate alındığında, hakaret suçunu oluşturacak nitelik e yoğunlukta olmadığı, bu itibarla İddia konusu hakaret suçunun da yasal unsurlarının oluşmadığı,

 

Şikâyete konu paylaşımlara göre, gizlice ses kaydı alındığı gibi bir varsayımdan hareketle şikâyetçi olunmuş ise de, bahse konu ses kaydının alındığına ve alındığına işaret eder bir delil bulunmaması karşısında, şüphelinin yüklenen aleni olmayan söyleyişiyim kayda almak suçunu işlediğine dair hakkında kamu davası açılmasına yeter şüphe oluşturacak delil bulunmadığı kanaatine varılmakla,

 

KAMU ADINA KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA” karar verilmiştir.

 

Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin yaptığı açıklamada “Ben meslek hayatımda bir ilki yaşadım siyasette olmayacak bir şey yoktur. Onu da İyi Parti Antalya İl Başkanlığında görmüş bulunmaktayız. İyi Parti Antalya İl Başkanlığında bulunan 16 Divan Üyesi yukarda yazıldığı gibi hakkımda bulundukları suç duyurusunun takipsizlik çıkması Adaletin Tecelli etmesidir.

 

 Hakkımda haksız yere suç duyurunda bulunan, A. K. A. D. B. E. E. Ö. E. A. E. C. U.  F. Ş. H. Ö. İ. C. K. Y. N.B. S. Ş. Ş. T. T. T. T. A. T. A. 16 Divan Üyesi hakkında gerekli yasal süreç neyse o şekilde işlemler her bir Divan Üyesine tek tek başlatılacaktır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.