İyi Parti Antalya’ya 3. Şok İstifa Osman Bulut Partiden İstifa Etti

Politika 13.02.2020 - 19:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2752+ kez okundu.
 

İyi Parti Antalya’ya 3. Şok İstifa Osman Bulut Partiden İstifa Etti

İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut, İlçe Başkanlığı ve İyi Parti üyeliğinde istifa ettiğini sosyal medya hesabından açıkladı.
İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: “Bizler Meral Akşener’in izinden parti kurulmadan önce yola çıktığımız ilk günden beri 5 kuruşumuzun 3 kuruşu ile ekmeğimizin yarısı ile ailemizin tamamı ile Meral Akşener’in izindeyim. O günden bugüne kadar kendisine hiç kimseyi şikâyet etmediğimi en iyi kendisi bilir. Fakat göreve geldiğimizden beri belirli bir ekip tarafından hem haysiyetimize; hem de şahsiyetimize defalarca suikast yapılmış ve Genel Başkan tarafından buna göz yumulmuştur. Emeklerimiz de arkada bırakıp, teşkilatları için fedakârlık yapan ve tüm makamları red ederek istifa eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’a yalnız değilsin demek istiyoruz ve İYİ Partiden istifa ediyoruz” dedi.
İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut, İlçe Başkanlığı ve İyi Parti üyeliğinde istifa ettiğini sosyal medya hesabından açıkladı.

İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: “Bizler Meral Akşener’in izinden parti kurulmadan önce yola çıktığımız ilk günden beri 5 kuruşumuzun 3 kuruşu ile ekmeğimizin yarısı ile ailemizin tamamı ile Meral Akşener’in izindeyim. O günden bugüne kadar kendisine hiç kimseyi şikâyet etmediğimi en iyi kendisi bilir.

Fakat göreve geldiğimizden beri belirli bir ekip tarafından hem haysiyetimize; hem de şahsiyetimize defalarca suikast yapılmış ve Genel Başkan tarafından buna göz yumulmuştur. Emeklerimiz de arkada bırakıp, teşkilatları için fedakârlık yapan ve tüm makamları red ederek istifa eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’a yalnız değilsin demek istiyoruz ve İYİ Partiden istifa ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.