İyi Parti’den Esen’e Tam Destek

Politika 29.01.2019 - 01:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2128+ kez okundu.
 

İyi Parti’den Esen’e Tam Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen’i seçim ofisinde ziyaret eden İYİ Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Serap Kaya ve yönetim kurulu, Esen’e seçim çalışmaları kapsamında destek verdiklerini dile getirdiler
Esen’i Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret eden İYİ Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Serap Kaya “Kendi ilçe binamıza ilçe teşkilatımıza gelir gibi geldik” dedi. Konyaaltı’nda yürütülen seçim çalışmalarından memnun olduğunu vurgulayan Başkan Kaya, “Teşkilat olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Bu bağlamda başkan adayımız Sayın Semih Esen’e seçim çalışmaları kapsamında her türlü desteği veriyoruz ve destek vermeye devam edeceğiz” dedi. “BAŞARI HEPİMİZİN OLACAK” Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Esen, “Konyaaltı’nda elde edeceğimiz başarı hepimizin olacak. Oluşturduğumuz birlik ve ittifak, dışarıdan ‘iktidarı devirmek için kurulmuş’ algısı yaratıyor ancak bizim Konyaaltı’na, Antalya’ya ve ülkemize hizmet etmek gibi ortak bir amacımız var. Birliğimizin amacı budur. Bu amaç doğrultusunda çalışıyoruz. Konyaaltı’nda İYİ Parti’yle birlikte rekor oyla çıkacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. “POLİTİZE ETMEMİZ GEREKEN CİDDİ BİR KİTLE VAR” Seçim çalışmalarını daha çok apolitize edilmiş ve hiçbir partiye destek vermeyen seçmen kitlesine yönelik sürdürdüklerini ifade eden Esen, “Biz, seçim çalışmalarımızı oy aldığımız seçmenlerden çok hiçbir partiye oy vermeyen seçmenleri kazanmaya yönelik sürdürüyoruz. Bahsettiğim bu seçmen apolitize edilmiş ve ciddi bir kitleyi oluşturmaktadır. Amacımız her kesimi seçime dahil etmek ve bizi desteklemelerini sağlamak. Oluşturduğumuz birlik ve ittifakla birlikte bu kitleyi kazanacağız. Antalya olarak ittifak konusunda çok iyi gidiyoruz. ” dedi. “SİYASİ KUTUPLAŞMAYI YUMUŞATMALIYIZ” Son dönemlerde siyasi kutuplaşmanın arttığına dikkat çeken Esen, “Gayelerimizden biri de siyasi sert kutuplaşmayı yumuşatmaktır. Biz, ideolojik sertlikle insanlara yaklaşmayacağız. Ve asgari müşterekte buluşacağız. Bu şekilde yaparsak yerelde ve genelde başarıyı daha kolay yakalarız” şeklinde konuştu. Gençleri aktif siyasete davetini yineleyen Esen, “Siyasi kutuplaşmayı aşabilirsek gençleri de kazanabiliriz. Sosyal ve kültürel etkinlikleri çoğaltarak üniversite öğrencilerini aktif siyasete dahil etmemiz gerekiyor. Gençlerimizin söz sahibi olup aktif siyasette bulunmalarını istiyoruz” diye konuştu. “GETİRECEĞİNİZ HER PROJEYE AÇIĞIM” İYİ Parti Konyaaltı İlçe Başkanlığı olarak getirecekleri projeleri değerlendireceğini ifade eden Esen, “Proje anlamında da ‘ben belediye başkanı olsaydım şunu yapardım’ diyeceğiniz her projeyi bizimle paylaşın ve birlikte değerlendirelim” dedi. Geri dönüşüm konusuna değinen Esen, “ Geri döşümle ilgili çalışmalarımız ve site ziyaretlerimiz olacak. Vatandaşımızı hem bu ziyaretlerle hem de sosyal medya üzerinden bilgilendirme yapacağı” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen’i seçim ofisinde ziyaret eden İYİ Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Serap Kaya ve yönetim kurulu, Esen’e seçim çalışmaları kapsamında destek verdiklerini dile getirdiler

Esen’i Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret eden İYİ Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Serap Kaya “Kendi ilçe binamıza ilçe teşkilatımıza gelir gibi geldik” dedi. Konyaaltı’nda yürütülen seçim çalışmalarından memnun olduğunu vurgulayan Başkan Kaya, “Teşkilat olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Bu bağlamda başkan adayımız Sayın Semih Esen’e seçim çalışmaları kapsamında her türlü desteği veriyoruz ve destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

“BAŞARI HEPİMİZİN OLACAK”

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Esen, “Konyaaltı’nda elde edeceğimiz başarı hepimizin olacak. Oluşturduğumuz birlik ve ittifak, dışarıdan ‘iktidarı devirmek için kurulmuş’ algısı yaratıyor ancak bizim Konyaaltı’na, Antalya’ya ve ülkemize hizmet etmek gibi ortak bir amacımız var. Birliğimizin amacı budur. Bu amaç doğrultusunda çalışıyoruz. Konyaaltı’nda İYİ Parti’yle birlikte rekor oyla çıkacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

“POLİTİZE ETMEMİZ GEREKEN CİDDİ BİR KİTLE VAR”

Seçim çalışmalarını daha çok apolitize edilmiş ve hiçbir partiye destek vermeyen seçmen kitlesine yönelik sürdürdüklerini ifade eden Esen, “Biz, seçim çalışmalarımızı oy aldığımız seçmenlerden çok hiçbir partiye oy vermeyen seçmenleri kazanmaya yönelik sürdürüyoruz. Bahsettiğim bu seçmen apolitize edilmiş ve ciddi bir kitleyi oluşturmaktadır. Amacımız her kesimi seçime dahil etmek ve bizi desteklemelerini sağlamak. Oluşturduğumuz birlik ve ittifakla birlikte bu kitleyi kazanacağız. Antalya olarak ittifak konusunda çok iyi gidiyoruz. ” dedi.

“SİYASİ KUTUPLAŞMAYI YUMUŞATMALIYIZ”

Son dönemlerde siyasi kutuplaşmanın arttığına dikkat çeken Esen, “Gayelerimizden biri de siyasi sert kutuplaşmayı yumuşatmaktır. Biz, ideolojik sertlikle insanlara yaklaşmayacağız. Ve asgari müşterekte buluşacağız. Bu şekilde yaparsak yerelde ve genelde başarıyı daha kolay yakalarız” şeklinde konuştu. Gençleri aktif siyasete davetini yineleyen Esen, “Siyasi kutuplaşmayı aşabilirsek gençleri de kazanabiliriz. Sosyal ve kültürel etkinlikleri çoğaltarak üniversite öğrencilerini aktif siyasete dahil etmemiz gerekiyor. Gençlerimizin söz sahibi olup aktif siyasette bulunmalarını istiyoruz” diye konuştu.

“GETİRECEĞİNİZ HER PROJEYE AÇIĞIM”

İYİ Parti Konyaaltı İlçe Başkanlığı olarak getirecekleri projeleri değerlendireceğini ifade eden Esen, “Proje anlamında da ‘ben belediye başkanı olsaydım şunu yapardım’ diyeceğiniz her projeyi bizimle paylaşın ve birlikte değerlendirelim” dedi. Geri dönüşüm konusuna değinen Esen, “ Geri döşümle ilgili çalışmalarımız ve site ziyaretlerimiz olacak. Vatandaşımızı hem bu ziyaretlerle hem de sosyal medya üzerinden bilgilendirme yapacağı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.