İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Karaman’da

Ülke Gündemi 18.05.2022 - 22:32, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2179+ kez okundu.
 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Karaman’da

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karaman’ın Ermenek ve Mersin’in Mut ilçelerinde vatandaşlarımızla bir araya geldi.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karaman’ın Ermenek ve Mersin’in Mut ilçelerinde vatandaşlarımızla bir araya geldi. Karaman’da vatandaşlarımızla dertleşen Genel Başkanımıza emekli bir vatandaşımız; ‘’Elektrik maliyetleriyle artık baş edemez hâle geldik. Saatine 2.750 liradan. 25 saat suya 9 bin lira para ödedim. Elektrik hususunda çok sıkıntımız var. Elektriklerimizi kesmeye geliyorlar. Avukata 3 gün sonra dosyayı veriyorlar. Bu işten avukatları zengin ediyorlar. Bunlara kim dur diyecek?’’ diye sordu. Gübre fiyatlarından da dert yanan emeklimiz; ‘’Başbakanım gübre ayrı bir sıkıntı. 300 ile 500 arasında. Tam gübre atacağımız zaman gübre alamıyoruz. Ziraat Bankası’na gidiyorsunuz, kefil bulamıyorsunuz. Kredi kartı istiyorsunuz; 3 bin lira, 5 bin lira kredi kartı veriyor. Bir gübrenin tonu 15 bin lira olmuş. Nereden alalım? İlaç ayrı bir dert.’’ sözleri üzerine Genel Başkanımız; ‘’Şimdi ben bunları bildireceğim grupta. Fakat çok az kaldı, çok az. El ele vereceğiz kardeşim. Harami düzeni sandıkta halledeceğiz.’’ diye konuştu. Karaman’ın ardından Mersin’in Mut ilçesinde esnaf ziyaretine devam eden Genel Başkanımıza bir dönerci esnafı; ‘’Normalde 1.500 lira gelen fatura 4.665 lira şu anda. Biz esnaf bittik. 10 kilo döner satıyorum. Tavuğun kilosu 50 lira. Piyasa bitti şu anda. Esnaf kan ağlıyor. Yani sağ olsun Recep Abi bitirdi. Nasıl çıkacağım bu işin içinden? 4.465 lira ödenecek tutar. Her gün zam geliyor. Akşam yatıyoruz zam. Ondan sonra çiftçiyi bitirdi. Mazot, gübre... Adam besihanesi var. Yem vermese mal etlenmez. Etlenmezse de satamaz. Düşük fiyata satar. Yem ucuz olsa verecek adam yemi. Basacak yemi, arpayı.’’ diye konuştu. Genel Başkanımız Meral Akşener Mut ziyaretinin ertesi günü Ermenek’te Mustafa Sonay Gürgen Parkı’nın açılışını yaptı. Ardından kapalı otopark ve pazar yeri temel atma törenine katıldı. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Ermenek Belediye Başkanımız Sayın Attila Zorlu’yu makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ermenek Zevye Pazarı’nda vatandaşlarımızla bir araya gelen Genel Başkanımız; annelerin boğazını düğümleyen, gençleri umutsuzluğa sürükleyen, emeklileri uykusundan eden dertlerini dinledi.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karaman’ın Ermenek ve Mersin’in Mut ilçelerinde vatandaşlarımızla bir araya geldi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karaman’ın Ermenek ve Mersin’in Mut ilçelerinde vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Karaman’da vatandaşlarımızla dertleşen Genel Başkanımıza emekli bir vatandaşımız; ‘’Elektrik maliyetleriyle artık baş edemez hâle geldik. Saatine 2.750 liradan. 25 saat suya 9 bin lira para ödedim. Elektrik hususunda çok sıkıntımız var. Elektriklerimizi kesmeye geliyorlar. Avukata 3 gün sonra dosyayı veriyorlar. Bu işten avukatları zengin ediyorlar. Bunlara kim dur diyecek?’’ diye sordu.

Gübre fiyatlarından da dert yanan emeklimiz; ‘’Başbakanım gübre ayrı bir sıkıntı. 300 ile 500 arasında. Tam gübre atacağımız zaman gübre alamıyoruz. Ziraat Bankası’na gidiyorsunuz, kefil bulamıyorsunuz. Kredi kartı istiyorsunuz; 3 bin lira, 5 bin lira kredi kartı veriyor. Bir gübrenin tonu 15 bin lira olmuş. Nereden alalım? İlaç ayrı bir dert.’’ sözleri üzerine Genel Başkanımız; ‘’Şimdi ben bunları bildireceğim grupta. Fakat çok az kaldı, çok az. El ele vereceğiz kardeşim. Harami düzeni sandıkta halledeceğiz.’’ diye konuştu.

Karaman’ın ardından Mersin’in Mut ilçesinde esnaf ziyaretine devam eden Genel Başkanımıza bir dönerci esnafı; ‘’Normalde 1.500 lira gelen fatura 4.665 lira şu anda. Biz esnaf bittik. 10 kilo döner satıyorum. Tavuğun kilosu 50 lira. Piyasa bitti şu anda. Esnaf kan ağlıyor. Yani sağ olsun Recep Abi bitirdi. Nasıl çıkacağım bu işin içinden? 4.465 lira ödenecek tutar. Her gün zam geliyor. Akşam yatıyoruz zam. Ondan sonra çiftçiyi bitirdi. Mazot, gübre... Adam besihanesi var. Yem vermese mal etlenmez. Etlenmezse de satamaz. Düşük fiyata satar. Yem ucuz olsa verecek adam yemi. Basacak yemi, arpayı.’’ diye konuştu.

Genel Başkanımız Meral Akşener Mut ziyaretinin ertesi günü Ermenek’te Mustafa Sonay Gürgen Parkı’nın açılışını yaptı.

Ardından kapalı otopark ve pazar yeri temel atma törenine katıldı.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Ermenek Belediye Başkanımız Sayın Attila Zorlu’yu makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ermenek Zevye Pazarı’nda vatandaşlarımızla bir araya gelen Genel Başkanımız; annelerin boğazını düğümleyen, gençleri umutsuzluğa sürükleyen, emeklileri uykusundan eden dertlerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.