İyi Parti İbradı İlçe Başkanı Selçuk Yamansoy ’un Mutlu Günü

Magazin 26.09.2021 - 22:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2533+ kez okundu.
 

İyi Parti İbradı İlçe Başkanı Selçuk Yamansoy ’un Mutlu Günü

İyi Parti İbradı İlçe Başkanı Selçuk - Arife Yamansoy çiftinin oğlu Nevzat ile Aysel – Recep Uysal çiftinin kızı Aysel hayatlarını yapılan düğün töreni ile birleştirdiler.
İyi Parti  İbradı İlçe Başkanı Selçuk - Arife Yamansoy çiftinin oğlu Nevzat ile Aysel – Recep Uysal çiftinin kızı Aysel hayatlarını yapılan düğün töreni ile birleştirdiler. Kepez’de bir kır düğün salonunda gerçekleştirilen nikâh törenine İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, İyi Parti Milletvekilleri Feridun Bahşi, Hasan Subaşı’nın yanı sıra İyi Parti İl ve ilçe başkanları Siyaset, İş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Genç Çiftin nikâhını Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz kıydı. Pasta kesimiyle devam eden düğün geç saatlere kadar sürdü. Antalya Haber Takip Gazetesi olarak genç çiftlere mutluluklar dileriz.
İyi Parti İbradı İlçe Başkanı Selçuk - Arife Yamansoy çiftinin oğlu Nevzat ile Aysel – Recep Uysal çiftinin kızı Aysel hayatlarını yapılan düğün töreni ile birleştirdiler.

İyi Parti  İbradı İlçe Başkanı Selçuk - Arife Yamansoy çiftinin oğlu Nevzat ile Aysel – Recep Uysal çiftinin kızı Aysel hayatlarını yapılan düğün töreni ile birleştirdiler.

Kepez’de bir kır düğün salonunda gerçekleştirilen nikâh törenine İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, İyi Parti Milletvekilleri Feridun Bahşi, Hasan Subaşı’nın yanı sıra İyi Parti İl ve ilçe başkanları Siyaset, İş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Genç Çiftin nikâhını Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz kıydı. Pasta kesimiyle devam eden düğün geç saatlere kadar sürdü.

Antalya Haber Takip Gazetesi olarak genç çiftlere mutluluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.