İyi Parti İl Başkanı Başaran, Kongre Süreçlerini Değerlendirdi

Politika 12.07.2020 - 17:56, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2291+ kez okundu.
 

İyi Parti İl Başkanı Başaran, Kongre Süreçlerini Değerlendirdi

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Ağustos’un sonuna kadar Antalya'da tüm kongreleri bitirmiş olacaklarını söyledi.
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Ağustos’un sonuna kadar Antalya'da tüm kongreleri bitirmiş olacaklarını söyledi.   HEM İL MERKEZİNDE HEM DE İLÇELERDE PARTİMİZE MUAZZAM BİR İLGİ VAR   Kongre süreçleriyle ilgili açıklama yapan İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Antalyalı vatandaşların, başta İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener olmak üzere partinin kendisine muazzam bir ilgi gösterdiğini yineleyen” Başkan Başaran “Kongre süreci oldukça başarılı ve güzeldi bundan çok büyük mutluluk duyduk.   Antalya’da e halkın partimize çok büyük ilgisi var.   Başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere, partinin kendisine muazzam bir ilgi var. Hem il merkezinde hem de ilçelerde.   İlçeleri ve köyleri sürekli dolaşıyoruz. Hedefimiz Antalya’nın birinci partisi olmak ve biz bunu ulaşılamayacak bir hedef olarak da görmüyoruz.   Genel Merkezimizin yaptırdığı anket çalışmalarında da İyi Partinin Türkiye genelinde alabileceği ön görülen anket sonuçlarının çok üzerinde bir oy oranı görülüyor, Antalya’da.   Bu yüzden de hedefimiz Antalya’nın birinci partisi olmak” diye konuştu.
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Ağustos’un sonuna kadar Antalya'da tüm kongreleri bitirmiş olacaklarını söyledi.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Ağustos’un sonuna kadar Antalya'da tüm kongreleri bitirmiş olacaklarını söyledi.

 

HEM İL MERKEZİNDE HEM DE İLÇELERDE PARTİMİZE MUAZZAM BİR İLGİ VAR

 

Kongre süreçleriyle ilgili açıklama yapan İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Antalyalı vatandaşların, başta İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener olmak üzere partinin kendisine muazzam bir ilgi gösterdiğini yineleyen” Başkan Başaran “Kongre süreci oldukça başarılı ve güzeldi bundan çok büyük mutluluk duyduk.

 

Antalya’da e halkın partimize çok büyük ilgisi var.

 

Başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere, partinin kendisine muazzam bir ilgi var. Hem il merkezinde hem de ilçelerde.

 

İlçeleri ve köyleri sürekli dolaşıyoruz. Hedefimiz Antalya’nın birinci partisi olmak ve biz bunu ulaşılamayacak bir hedef olarak da görmüyoruz.

 

Genel Merkezimizin yaptırdığı anket çalışmalarında da İyi Partinin Türkiye genelinde alabileceği ön görülen anket sonuçlarının çok üzerinde bir oy oranı görülüyor, Antalya’da.

 

Bu yüzden de hedefimiz Antalya’nın birinci partisi olmak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.