İyi Parti Kenetlendi, İktidara Yürüyor

Politika 07.01.2021 - 20:33, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2944+ kez okundu.
 

İyi Parti Kenetlendi, İktidara Yürüyor

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, il başkan adayları Ali Adnan Kaya, İlhami Okudan ve Nihat Kavşut’u ağırladı.
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, il başkan adayları Ali Adnan Kaya, İlhami Okudan ve Nihat Kavşut’u ağırladı. Türkiye’nin yükselen değeri İyi Parti’nin her geçen gün büyüyerek, güçlenerek, birbirine kenetlenerek iktidara yürüdüğünü ifade eden Başkan Başaran, “Birlik beraberlik içerisinde Antalya’yı Türkiye’de İyi Parti’nin yıkılmaz kalesi yapacağız” diye konuştu. İyi Parti İl Başkan Adayları Ali Adnan Kaya, İlhami Okudan ve Nihat Kavşut, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ile parti binasında bir araya geldi ve birlik beraberlik mesajı verdiler. İYİ Parti'nin yükselişine daha fazla katkı sağlamak adına partinin güçlü isimlerinin bu mücadelede daha da kaynaşmak zorunda olduğunu ifade eden Başkan Başaran, “İyi’lerin yuvasında rekabetin olacak. Ama sonunda güç birliği için herkesin var gücü ile çalışacağını bildiğim için bu birlikteliği pekiştirmek ve dava arkadaşlarımdan istifade edeceğimizden, onlarla birlikte yol yürüyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Hep birlikte ülkemize içine düşürüldü bu darboğazdan ve ucube sistemden kurtarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız. Allah İyi’lerin yanındadır” diye konuştu.
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, il başkan adayları Ali Adnan Kaya, İlhami Okudan ve Nihat Kavşut’u ağırladı.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, il başkan adayları Ali Adnan Kaya, İlhami Okudan ve Nihat Kavşut’u ağırladı. Türkiye’nin yükselen değeri İyi Parti’nin her geçen gün büyüyerek, güçlenerek, birbirine kenetlenerek iktidara yürüdüğünü ifade eden Başkan Başaran, “Birlik beraberlik içerisinde Antalya’yı Türkiye’de İyi Parti’nin yıkılmaz kalesi yapacağız” diye konuştu.

İyi Parti İl Başkan Adayları Ali Adnan Kaya, İlhami Okudan ve Nihat Kavşut, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ile parti binasında bir araya geldi ve birlik beraberlik mesajı verdiler. İYİ Parti'nin yükselişine daha fazla katkı sağlamak adına partinin güçlü isimlerinin bu mücadelede daha da kaynaşmak zorunda olduğunu ifade eden Başkan Başaran, “İyi’lerin yuvasında rekabetin olacak. Ama sonunda güç birliği için herkesin var gücü ile çalışacağını bildiğim için bu birlikteliği pekiştirmek ve dava arkadaşlarımdan istifade edeceğimizden, onlarla birlikte yol yürüyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Hep birlikte ülkemize içine düşürüldü bu darboğazdan ve ucube sistemden kurtarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız. Allah İyi’lerin yanındadır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.