İyi Parti’li Barış Ayan Delege Seçimini Tamamladık

Politika 24.06.2020 - 11:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2432+ kez okundu.
 

İyi Parti’li Barış Ayan Delege Seçimini Tamamladık

İyi Parti Muratpaşa Başkan Adayı Barış Ayan, delege seçimlerini değerlendirdi.
İyi Parti Muratpaşa ’da delege seçimleri bitti, gözler Temmuzda başlayacak ilçe kongrelerine çevrildi. 21 Haziran 2020 Pazar günü Muratpaşa ‘da sona eren ve yaklaşık 20 gün süren delege seçimlerinin ardından İlçe Başkan Adayı Barış Ayan açıklamalarda bulundu. MURATPAŞA’DA 400 DELEGE İLÇE BAŞKANINI SEÇECEK Başkan adayı Ayan, “İyi Parti Muratpaşa İlçe yönetimi yaklaşık 20 gün süren ve oldukça yorucu geçen delege seçimleri sürecini olması gerektiği gibi, İyi Partiye yakışır bir şekilde tamamladık. Ülkemizde ve Antalya’da yaşanan Coronavirüs (Covid-19) salgınına rağmen Delege seçimlerini tamamladık. İyi Parti Muratpaşa İlçe Delege seçimlerinde yaşanan birçok olumsuzluklara rağmen kazanan partimiz oldu. Delege seçimleri süreci sadece kendi partililerimiz tarafından değil, tüm Muratpaşa halkı tarafından ilgiyle izlendi. Bu parti içi bir yarış. Bunun kazananı kaybedeni yok. Delege seçimlerinde Muratpaşa 55 Mahalle kendi delegelerini seçti.  Delege Seçimi tamamlandığında 400 delege seçildi. Muratpaşa Delege seçiminde kadın ve genç kotasına da dikkat edildi” dedi.
İyi Parti Muratpaşa Başkan Adayı Barış Ayan, delege seçimlerini değerlendirdi.

İyi Parti Muratpaşa ’da delege seçimleri bitti, gözler Temmuzda başlayacak ilçe kongrelerine çevrildi. 21 Haziran 2020 Pazar günü Muratpaşa ‘da sona eren ve yaklaşık 20 gün süren delege seçimlerinin ardından İlçe Başkan Adayı Barış Ayan açıklamalarda bulundu.

MURATPAŞA’DA 400 DELEGE İLÇE BAŞKANINI SEÇECEK

Başkan adayı Ayan, “İyi Parti Muratpaşa İlçe yönetimi yaklaşık 20 gün süren ve oldukça yorucu geçen delege seçimleri sürecini olması gerektiği gibi, İyi Partiye yakışır bir şekilde tamamladık. Ülkemizde ve Antalya’da yaşanan Coronavirüs (Covid-19) salgınına rağmen Delege seçimlerini tamamladık. İyi Parti Muratpaşa İlçe Delege seçimlerinde yaşanan birçok olumsuzluklara rağmen kazanan partimiz oldu. Delege seçimleri süreci sadece kendi partililerimiz tarafından değil, tüm Muratpaşa halkı tarafından ilgiyle izlendi.

Bu parti içi bir yarış.

Bunun kazananı kaybedeni yok.

Delege seçimlerinde Muratpaşa 55 Mahalle kendi delegelerini seçti.  Delege Seçimi tamamlandığında 400 delege seçildi. Muratpaşa Delege seçiminde kadın ve genç kotasına da dikkat edildi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.