İyi Parti Manavgat İlçe Yönetimi Seçim Güvenliği Toplantısına Katıldı

Politika 06.08.2022 - 21:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3022+ kez okundu.
 

İyi Parti Manavgat İlçe Yönetimi Seçim Güvenliği Toplantısına Katıldı

İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen ve Yönetimi Genel Merkezin düzenlediği Antalya seçim güvenliği toplantısına katıldı. Toplantıya, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat, Seçim İşleri Başkanı Yardımcısı Genel İdare Kurulu Üyesi Burcu Akçaru ile Seçim İşleri Başkanı Yardımcısı ve YSK Temsilcisi Avukat Mustafa Tolga Öztürk katıldığı toplantıda Seçim Güvenliği hakkında bilgiler aktarıldı.  İyi Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen “İktidarı hedefleyen bir parti olarak güvenli, huzurlu ve mutlu günlere kavuşmak için sandığın gelmesini bekliyoruz. Sandıklarımızın güvenliği, okul sorumlularımızın, sandık kurulu üyelerimizin ve müşahitlerimizin atamalarını ve eğitimleri konusunda bilgilendirilmek için Genel merkezimizin düzenlediği Seçim Güvenliği toplantısına katıldık. Verimli bir toplantı geçirdik Manavgat İlçe olarak biz seçime hazırız. Sandıklarımızın güvenliği için çalışmaya devam edeceğiz ”dedi

İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen ve Yönetimi Genel Merkezin düzenlediği Antalya seçim güvenliği toplantısına katıldı.

Toplantıya, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat, Seçim İşleri Başkanı Yardımcısı Genel İdare Kurulu Üyesi Burcu Akçaru ile Seçim İşleri Başkanı Yardımcısı ve YSK Temsilcisi Avukat Mustafa Tolga Öztürk katıldığı toplantıda Seçim Güvenliği hakkında bilgiler aktarıldı.

 İyi Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen “İktidarı hedefleyen bir parti olarak güvenli, huzurlu ve mutlu günlere kavuşmak için sandığın gelmesini bekliyoruz. Sandıklarımızın güvenliği, okul sorumlularımızın, sandık kurulu üyelerimizin ve müşahitlerimizin atamalarını ve eğitimleri konusunda bilgilendirilmek için Genel merkezimizin düzenlediği Seçim Güvenliği toplantısına katıldık. Verimli bir toplantı geçirdik Manavgat İlçe olarak biz seçime hazırız. Sandıklarımızın güvenliği için çalışmaya devam edeceğiz ”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.