İyi Parti Manavgat’tan Yine Bir İstifa

Politika 21.01.2021 - 22:17, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2767+ kez okundu.
 

İyi Parti Manavgat’tan Yine Bir İstifa

İyi Parti Manavgat Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Çelik partisinden ve üyelikten istiafa ettiğini açıkladı.
İyi Parti Manavgat Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Çelik partisinden ve üyelikten istiafa ettiğini açıkladı. İyi Parti Manavgat Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Çelik yaptığı yazılı açıklamada şı ifadelere yer verdi. Mevlüt Çelik “Ben Mevlüt Çelik: İyi parti Manavgat ilçe yönetim kurulu üyesiyim Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu, Eski Demokrat Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ile başladığım siyasi hayatıma 2019 Aralık ayında İyi parti yönetiminde devam etme kararı almıştım, Eğitimcilik ve Ulusal, Uluslarası Firmalarda yöneticilik yaptım.  Halan Bir firmanın Manavgat Bölge Müdürü olarak çalışmaktayım.  Evliyim ve 1 çocuk babasıyım. Aldığım eğitim ve siyasi terbiyemden dolayı halka hizmet anlayışı düsturu  gereği görev yapmakta bulunduğum İyi parti Manavgat İlçe başkanlığında ki yönetim kurulu üyeliğimden  ve  parti üyeliğimden  Demokrasi adına  Manavgat’ımızın geleceği için;  Milletim adına doğru karar verdiğime inanarak,  benimle birlikte partiye üye olan ve ilçe delegeliği  yapmış 10 yol arkadaşım ve birlikte yürümeyi hedeflediğimiz üyelerimizle birlikte İyi Parti ile olan Siyasi hayatımızı bugün itibari ile sonlandırmış bulunuyoruz.. Parti içindeki İlçe başkanı ile aramızdaki Etik ve demokratik olmayan ve ilçe başkanın seçilmiş başkan sıfatı ile yönetim kurulunu yok saymasını siyasi iradeye ve demokrasiye yakıştıramadığım için, Kendi partisinde demokrasiyi sağlayamayan zümrenin, Ülkeye demokrasi getiremeyeceğe olan halkın inancından dolayı istifa etmemi isteyen demokrasi aşığı üyelerimizle aldığımız karar sonucu istifa etmiş buluyorum. Birlikte yürüdüğümüz yol arkadaşlarıma ve zaman içinde benden desteğini esirgemeyen yönetim kurulunda ki  bazı  dostlarıma derin saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.
İyi Parti Manavgat Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Çelik partisinden ve üyelikten istiafa ettiğini açıkladı.

İyi Parti Manavgat Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Çelik partisinden ve üyelikten istiafa ettiğini açıkladı.

İyi Parti Manavgat Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Çelik yaptığı yazılı açıklamada şı ifadelere yer verdi. Mevlüt Çelik “Ben Mevlüt Çelik:

İyi parti Manavgat ilçe yönetim kurulu üyesiyim

Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu, Eski Demokrat Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ile başladığım siyasi hayatıma 2019 Aralık ayında İyi parti yönetiminde devam etme kararı almıştım,

Eğitimcilik ve Ulusal, Uluslarası Firmalarda yöneticilik yaptım.  Halan Bir firmanın Manavgat Bölge Müdürü olarak çalışmaktayım.  Evliyim ve 1 çocuk babasıyım.

Aldığım eğitim ve siyasi terbiyemden dolayı halka hizmet anlayışı düsturu  gereği görev yapmakta bulunduğum İyi parti Manavgat İlçe başkanlığında ki yönetim kurulu üyeliğimden  ve  parti üyeliğimden  Demokrasi adına  Manavgat’ımızın geleceği için;  Milletim adına doğru karar verdiğime inanarak,  benimle birlikte partiye üye olan ve ilçe delegeliği  yapmış 10 yol arkadaşım ve birlikte yürümeyi hedeflediğimiz üyelerimizle birlikte İyi Parti ile olan Siyasi hayatımızı bugün itibari ile sonlandırmış bulunuyoruz..

Parti içindeki İlçe başkanı ile aramızdaki Etik ve demokratik olmayan ve ilçe başkanın seçilmiş başkan sıfatı ile yönetim kurulunu yok saymasını siyasi iradeye ve demokrasiye yakıştıramadığım için, Kendi partisinde demokrasiyi sağlayamayan zümrenin, Ülkeye demokrasi getiremeyeceğe olan halkın inancından dolayı istifa etmemi isteyen demokrasi aşığı üyelerimizle aldığımız karar sonucu istifa etmiş buluyorum.

Birlikte yürüdüğümüz yol arkadaşlarıma ve zaman içinde benden desteğini esirgemeyen yönetim kurulunda ki  bazı  dostlarıma derin saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.