İyi Parti Muratpaşa ’da Delege Seçimlerindeki Eziyete Tepki

Gündem 21.06.2020 - 22:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2129+ kez okundu.
 

İyi Parti Muratpaşa ’da Delege Seçimlerindeki Eziyete Tepki

Uzun zamandır yapılması beklenen delege seçimleri bütün itirazlara rağmen bugün İyi Parti Muratpaşa ilçe Başkanlığında yapıldı.
Uzun zamandır yapılması beklenen delege seçimleri bütün itirazlara rağmen bugün İyi Parti Muratpaşa ilçe Başkanlığında yapıldı.   İYİ PARTİYE GÖNÜL VERENLER CORONAVİRÜS (COVİD-19) ‘ZU TANIMADI İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığına sabahın erken saatlerinden itibaren delege seçimlerimde oy kullanmaya gelen üyeler Coronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde olmasına rağmen, bu kadar eziyet ve kalabalığa karşı demokratik görevlerine yerine getirmek üzere doldu taştı. İYİ PARTİ MURATPAŞA ÜYELERİNE BODYGUARD ENGELİ İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığında oy kullanmaya gelen üyeler Polis ’ten çok Bodyguardlar tarafından önü kesilerek karpuz seçer gibi insanları oy kullanmaları için izin verildi. Delege seçimleri için oy kullanmaya gelen üyelere Neden Bodyguard Engeli konuldu? EMNİYET YETKİLİLERİ YETERSİZ KALDI Yapılan delege seçiminde Coronavirüs (Covid-19) salgını yaşanan Antalya’da Emniyet yetkilileri duruma neden hâkim olamadı? Bu seçim sürecinde salgın yayılırsa bunun sorumlusu kim olacak? İYİ PARTİ İLÇE YÖNETİMİ NEDEN BU KADAR VURDUMDUYMAZ Bütün itirazlara rağmen delege seçimin Muratpaşa İlçe binasında yapılmasını eleştiren üyeler ilçe başkanlığının önünde tartışma yaşarken ilçe başkanı aşağıya inip sükûneti sağlayacağına kurucu kurul üyesi ve bodyguardlar la olayların daha büyümesine sebep olurken üyelerinde sağlığını hiçe saydı. İlçe başkanı Semih Tayfur demokratik bir seçim yapılmasını neden istemedi? MİLLETVEKİLLERİ VE İL BAŞKANI DELEGE SEÇİMLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran İyi Parti Muratpaşa delege seçimlerini yerinde izledi. İYİ PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ YUHALANDI İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı Muratpaşa İlçe binasından ayrılırken İyi Parti Muratpaşa Meclis Üyesiyle yüksek sesle tartıştı. İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı sükûneti sağlamak yerine olayları tırmanmasına sebep olunca oy vermeye gelen üyeler tarafından yuhalandı.   YÖNETİM İSİTİFA SESLERİ MURATPAŞA’YI İNLETTİ Oy kullanmaya gelen İyi Parti Muratpaşa üyeleri çekilen eziyete tepkisiz kalmadı. İyi Parti İl ve İlçe Yönetimini istifaya davet edildi.   ÜYELER NUMARATÖR ALARAK OYLARINI KULLANDI Olayların daha fazla büyümemesi için İyi Parti Genel Merkez Yetkilileri oy kullanmaya gelenleri numaratör vererek oylarını kullanmalarını sağladı.
Uzun zamandır yapılması beklenen delege seçimleri bütün itirazlara rağmen bugün İyi Parti Muratpaşa ilçe Başkanlığında yapıldı.

Uzun zamandır yapılması beklenen delege seçimleri bütün itirazlara rağmen bugün İyi Parti Muratpaşa ilçe Başkanlığında yapıldı.

 

İYİ PARTİYE GÖNÜL VERENLER CORONAVİRÜS (COVİD-19) ‘ZU TANIMADI

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığına sabahın erken saatlerinden itibaren delege seçimlerimde oy kullanmaya gelen üyeler Coronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde olmasına rağmen, bu kadar eziyet ve kalabalığa karşı demokratik görevlerine yerine getirmek üzere doldu taştı.

İYİ PARTİ MURATPAŞA ÜYELERİNE BODYGUARD ENGELİ

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığında oy kullanmaya gelen üyeler Polis ’ten çok Bodyguardlar tarafından önü kesilerek karpuz seçer gibi insanları oy kullanmaları için izin verildi.

Delege seçimleri için oy kullanmaya gelen üyelere Neden Bodyguard Engeli konuldu?

EMNİYET YETKİLİLERİ YETERSİZ KALDI

Yapılan delege seçiminde Coronavirüs (Covid-19) salgını yaşanan Antalya’da Emniyet yetkilileri duruma neden hâkim olamadı?

Bu seçim sürecinde salgın yayılırsa bunun sorumlusu kim olacak?

İYİ PARTİ İLÇE YÖNETİMİ NEDEN BU KADAR VURDUMDUYMAZ

Bütün itirazlara rağmen delege seçimin Muratpaşa İlçe binasında yapılmasını eleştiren üyeler ilçe başkanlığının önünde tartışma yaşarken ilçe başkanı aşağıya inip sükûneti sağlayacağına kurucu kurul üyesi ve bodyguardlar la olayların daha büyümesine sebep olurken üyelerinde sağlığını hiçe saydı.

İlçe başkanı Semih Tayfur demokratik bir seçim yapılmasını neden istemedi?

MİLLETVEKİLLERİ VE İL BAŞKANI DELEGE SEÇİMLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ

İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran İyi Parti Muratpaşa delege seçimlerini yerinde izledi.

İYİ PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ YUHALANDI

İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı Muratpaşa İlçe binasından ayrılırken İyi Parti Muratpaşa Meclis Üyesiyle yüksek sesle tartıştı. İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı sükûneti sağlamak yerine olayları tırmanmasına sebep olunca oy vermeye gelen üyeler tarafından yuhalandı.

 

YÖNETİM İSİTİFA SESLERİ MURATPAŞA’YI İNLETTİ

Oy kullanmaya gelen İyi Parti Muratpaşa üyeleri çekilen eziyete tepkisiz kalmadı. İyi Parti İl ve İlçe Yönetimini istifaya davet edildi.

 

ÜYELER NUMARATÖR ALARAK OYLARINI KULLANDI

Olayların daha fazla büyümemesi için İyi Parti Genel Merkez Yetkilileri oy kullanmaya gelenleri numaratör vererek oylarını kullanmalarını sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.