İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Barış Ayan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Politika 22.05.2020 - 19:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1944+ kez okundu.
 

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Barış Ayan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Barış Ayan’dan Ramazan Bayramı mesajı yayımladı
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Ayan, mesajında, “ Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel bir şekilde yaşandığı dini bayram günleri; vatandaşlarımızı birbirlerine sevgi ve saygı içerisinde yaklaştıran; aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya gelmesini sağlayarak özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dostluk, hoşgörü duygularını güçlendiren, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı müstesna günlerdendir. Bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hakim olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle her gününü bayram tadında yaşamaları dileğiyle İlçe Halkımızın ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum” dedi.
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Barış Ayan’dan Ramazan Bayramı mesajı yayımladı

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Ayan, mesajında, “ Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel bir şekilde yaşandığı dini bayram günleri; vatandaşlarımızı birbirlerine sevgi ve saygı içerisinde yaklaştıran; aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya gelmesini sağlayarak özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dostluk, hoşgörü duygularını güçlendiren, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı müstesna günlerdendir.

Bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hakim olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle her gününü bayram tadında yaşamaları dileğiyle İlçe Halkımızın ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.