İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur’dan Teşekkür Yemeği

Politika 27.06.2020 - 20:55, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3192+ kez okundu.
 

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur’dan Teşekkür Yemeği

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur Kanaat Önderleri ve Mahalle Sorumlarına Yemek Verdi
Atatürk Parkı Alara Restoran’da düzenlenen teşekkür yemeğe İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur’un yani sıra Kanaat Önderleri ve Mahalle Sorumları katıldı. Teşekkür yemeğinde konuşan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “Biz bu yola çıkarken millete efendi olmak için çıkmadık. Biz millete hizmetkâr olmak için çıktık. Ve inşallah milletimize, mazlumlara hizmetkâr olmaya hep birlikte devam edeceğiz. Yükümüz ağır, sorumluluğumuz büyük. İyi Partiye inanan büyük bir kitle, büyük bir kadro var. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde İyi Partinin çıtası çok yükseldi. 09 Temmuz 2020’de Cam Piramitte yapacağımız Muratpaşa İlçesi 1. Olağan kongremizde tamamlayarak sorumluluğumuzu yerine getirmiş olacağız. Göreve hazırız, koşturmaya hazırız. Kapı kapı dolaşmaya, bütün gönüllere girmeye hazırız. Büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpmeye hazırız. Ben bu geceyi onurlandıran siz değerli dava arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu. İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “Atatürk Parkı Alara Restoran’da 30 Haziran 2020 günü akşamı Teşekkür yemeğimizi üyelerimiz tarafından seçilen 392 delegemize de vereceğiz” dedi
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur Kanaat Önderleri ve Mahalle Sorumlarına Yemek Verdi

Atatürk Parkı Alara Restoran’da düzenlenen teşekkür yemeğe İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur’un yani sıra Kanaat Önderleri ve Mahalle Sorumları katıldı.

Teşekkür yemeğinde konuşan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “Biz bu yola çıkarken millete efendi olmak için çıkmadık. Biz millete hizmetkâr olmak için çıktık. Ve inşallah milletimize, mazlumlara hizmetkâr olmaya hep birlikte devam edeceğiz. Yükümüz ağır, sorumluluğumuz büyük. İyi Partiye inanan büyük bir kitle, büyük bir kadro var. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde İyi Partinin çıtası çok yükseldi. 09 Temmuz 2020’de Cam Piramitte yapacağımız Muratpaşa İlçesi 1. Olağan kongremizde tamamlayarak sorumluluğumuzu yerine getirmiş olacağız. Göreve hazırız, koşturmaya hazırız. Kapı kapı dolaşmaya, bütün gönüllere girmeye hazırız. Büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpmeye hazırız. Ben bu geceyi onurlandıran siz değerli dava arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “Atatürk Parkı Alara Restoran’da 30 Haziran 2020 günü akşamı Teşekkür yemeğimizi üyelerimiz tarafından seçilen 392 delegemize de vereceğiz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.