İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur: Süper Kupası Maçının Katar’ın Başkenti Doha’da Yapılacak Olmasına Tepki Gösterdi

Politika 31.12.2021 - 21:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2301+ kez okundu.
 

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur: Süper Kupası Maçının Katar’ın Başkenti Doha’da Yapılacak Olmasına Tepki Gösterdi

Limanı verdiğiniz, bir de takımımızın maçını seyretme hakkını da mı Katarlılara verdiniz?
Limanı verdiğiniz, bir de takımımızın maçını seyretme hakkını da mı Katarlılara verdiniz? İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Beşiktaş ve Antalyaspor’un arasında oynanacak Süper Kupası maçının Katar’ın Başkenti Doha’da yapılacak olmasına tepki gösterdi. Geçen sezonu Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu ile kapatan Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor Süper Kupa'yı kazanmak için oynayacakları mücadelenin Katar'ın Başkenti Doha’da yapılacak olmasına İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur tepki gösterdi. Tayfur, “Son zamanlarda AKP hükümetinin Katar sevdası bizleri iyice rahatsız etmeye başladı. Antalya Limanı’nın Katar’lı bir şirkete verilmesinin ardından şimdi de Süper Kupa finalinin Doha’da oynanacak olmasına anlam veremiyoruz. Katar’dan sırf 3 milyon Euro para alabilmek için böyle bir program yapılması, Antalyaspor taraftarlarını üzmüştür” diye konuştu. EDİRNE’YE KARS’A KADAR GİDERİZ Antalyaspor’un bütün lig maçlarını takip eden taraftarların Süper Kupa finalinin ülke dışında oynanmasına tepki gösterdiklerini ifade eden Başkan Tayfur, “Antalyaspor’a gönül vermiş taraftar gruplarıyla bir araya geldik. Maça gidemeyecekleri için hepsi de üzgün. Yağmur çamur demeden Antalyaspor’u desteklemek için bütün maçlara katılan taraftarlar, ‘Maç Edirne’de ya da Kars’ta olsa her şartta maça gideriz’ diyerek, Türkiye Futbol Federasyonu’nu eleştirdi. Birisi bize çıkıp açıklasın. Bu maç neden Katar’da oynanıyor? Kimler Süper Kupa finalinin Katar’da oynanmasından nemalanacak?” diye sordu. MAÇA ANTALYA’DAN KİMLER GİDECEK? Katar’ın Başkenti Doha’da oynanacak mücadele Antalya’dan kimlerin katılacağını merak ettiklerini dile getiren Başkan Tayfur, -Katar’daki maça kimler gidecek? -Maça gidenler masraflarını kendi mi karşılayacak, yoksa Antalyaspor bütçesinden mi karşılanacak? -Cumhur İttifakı’nın hangi temsilcilerini 5 Ocak’ta Katar’da göreceğiz? -Eğer Süper Kupa yurt dışında oynanması gerekiyorsa, neden Katar tercih edildi? Katar'ın başkenti Doha'da bulunan 40 bin 470 seyirci kapasiteli Ahmed Bin Ali Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya Antalya’dan kaç taraftarın katılacağını merak ettiğini belirten Başkan Tayfur, “Yurt dışında iki Türk takımının mücadelesini izlemek için binlerce seyirci Katar’a gidemeyeceğine göre, tribünleri Katar’lılar mı dolduracak?” şeklinde konuştu.  
Limanı verdiğiniz, bir de takımımızın maçını seyretme hakkını da mı Katarlılara verdiniz?

Limanı verdiğiniz, bir de takımımızın maçını seyretme hakkını da mı Katarlılara verdiniz?

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Beşiktaş ve Antalyaspor’un arasında oynanacak Süper Kupası maçının Katar’ın Başkenti Doha’da yapılacak olmasına tepki gösterdi.

Geçen sezonu Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu ile kapatan Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor Süper Kupa'yı kazanmak için oynayacakları mücadelenin Katar'ın Başkenti Doha’da yapılacak olmasına İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur tepki gösterdi. Tayfur, “Son zamanlarda AKP hükümetinin Katar sevdası bizleri iyice rahatsız etmeye başladı. Antalya Limanı’nın Katar’lı bir şirkete verilmesinin ardından şimdi de Süper Kupa finalinin Doha’da oynanacak olmasına anlam veremiyoruz. Katar’dan sırf 3 milyon Euro para alabilmek için böyle bir program yapılması, Antalyaspor taraftarlarını üzmüştür” diye konuştu.

EDİRNE’YE KARS’A KADAR GİDERİZ

Antalyaspor’un bütün lig maçlarını takip eden taraftarların Süper Kupa finalinin ülke dışında oynanmasına tepki gösterdiklerini ifade eden Başkan Tayfur, “Antalyaspor’a gönül vermiş taraftar gruplarıyla bir araya geldik. Maça gidemeyecekleri için hepsi de üzgün. Yağmur çamur demeden Antalyaspor’u desteklemek için bütün maçlara katılan taraftarlar, ‘Maç Edirne’de ya da Kars’ta olsa her şartta maça gideriz’ diyerek, Türkiye Futbol Federasyonu’nu eleştirdi. Birisi bize çıkıp açıklasın. Bu maç neden Katar’da oynanıyor? Kimler Süper Kupa finalinin Katar’da oynanmasından nemalanacak?” diye sordu.

MAÇA ANTALYA’DAN KİMLER GİDECEK?

Katar’ın Başkenti Doha’da oynanacak mücadele Antalya’dan kimlerin katılacağını merak ettiklerini dile getiren Başkan Tayfur,

-Katar’daki maça kimler gidecek?

-Maça gidenler masraflarını kendi mi karşılayacak, yoksa Antalyaspor bütçesinden mi karşılanacak?

-Cumhur İttifakı’nın hangi temsilcilerini 5 Ocak’ta Katar’da göreceğiz?

-Eğer Süper Kupa yurt dışında oynanması gerekiyorsa, neden Katar tercih edildi?

Katar'ın başkenti Doha'da bulunan 40 bin 470 seyirci kapasiteli Ahmed Bin Ali Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya Antalya’dan kaç taraftarın katılacağını merak ettiğini belirten Başkan Tayfur, “Yurt dışında iki Türk takımının mücadelesini izlemek için binlerce seyirci Katar’a gidemeyeceğine göre, tribünleri Katar’lılar mı dolduracak?” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.