İYİ Parti Salonlara Sığmadı

Politika 05.06.2019 - 21:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1988+ kez okundu.
 

İYİ Parti Salonlara Sığmadı

Ramazan Bayramı nedeniyle İYİ Parti Antalya İl Başkanlığında düzenlenen Bayramlaşma töreninde yüzlerce Antalyalı salonlara sığmayınca Bayramlaşma töreni İl Başkanlığının önündeki caddeye kadar taştı.
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın caddeye taşan ve adeta sel olup parti binasına akan Antalyalılara teşekkür ederek, “Biz Antalya’yı Antalya bizi bağrına bastı. Tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da İYİ Parti’ye güvenen ve teveccüh gösteren herkesten Allah razı olsun” dedi. Bayramın 2.nci günü İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı binasında düzenlenen Bayramlaşma törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kavurucu sıcağa aldırış etmeyen vatandaşları İl Binasında ki toplantı salonlarına sığmayınca törene Parti binasının önündeki caddede devam edildi. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın vatandaşların gösterdiği bu ilgi karşısında çok duygulandığını ifade ederek, “Antalya’da ilk defa böyle bir Bayramlaşma töreni yaşandı. Vatandaşlarımızın İYİ Parti’ye gösterdiği bu ilgi karşısında bizlerde yine gecemizi gündüzümüze katarak onların yanında olacağız. İYİ Parti Antalya’da her geçen gün büyük ilgi görüyor. Yeni bir Parti olmamıza rağmen güneşin balçıkla sıvanmayacağının vatandaş farkına vardı. İYİ Parti kadroları olarak bizlerde vatandaşımızın bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Antalya İYİ Parti’yi bizlerde Antalya’yı kucakladık. Bu sıcağın altında Bayram günü olmasına rağmen salonlara sığmayıp cadde üzerinde bizlerle Bayramlaşmaya koşan tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi. İYİ Parti Antalya İl Başkanlığında düzenlenen Bayramlaşma törenine İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, İl Başkan Yardımcıları, İYİ Parti Antalya Milletvekilleri Feridun Bahşi, Hasan Subaşı, Tuba Vural Çokal, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İYİ Parti Serik Belediye Başkan Adayı Yusuf Mecek, İYİ Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Arslan, İYİ Parti İlçe Başkanları, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ramazan Bayramı nedeniyle İYİ Parti Antalya İl Başkanlığında düzenlenen Bayramlaşma töreninde yüzlerce Antalyalı salonlara sığmayınca Bayramlaşma töreni İl Başkanlığının önündeki caddeye kadar taştı.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın caddeye taşan ve adeta sel olup parti binasına akan Antalyalılara teşekkür ederek, “Biz Antalya’yı Antalya bizi bağrına bastı. Tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da İYİ Parti’ye güvenen ve teveccüh gösteren herkesten Allah razı olsun” dedi.

Bayramın 2.nci günü İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı binasında düzenlenen Bayramlaşma törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kavurucu sıcağa aldırış etmeyen vatandaşları İl Binasında ki toplantı salonlarına sığmayınca törene Parti binasının önündeki caddede devam edildi. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın vatandaşların gösterdiği bu ilgi karşısında çok duygulandığını ifade ederek, “Antalya’da ilk defa böyle bir Bayramlaşma töreni yaşandı. Vatandaşlarımızın İYİ Parti’ye gösterdiği bu ilgi karşısında bizlerde yine gecemizi gündüzümüze katarak onların yanında olacağız. İYİ Parti Antalya’da her geçen gün büyük ilgi görüyor. Yeni bir Parti olmamıza rağmen güneşin balçıkla sıvanmayacağının vatandaş farkına vardı. İYİ Parti kadroları olarak bizlerde vatandaşımızın bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Antalya İYİ Parti’yi bizlerde Antalya’yı kucakladık. Bu sıcağın altında Bayram günü olmasına rağmen salonlara sığmayıp cadde üzerinde bizlerle Bayramlaşmaya koşan tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığında düzenlenen Bayramlaşma törenine İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, İl Başkan Yardımcıları, İYİ Parti Antalya Milletvekilleri Feridun Bahşi, Hasan Subaşı, Tuba Vural Çokal, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İYİ Parti Serik Belediye Başkan Adayı Yusuf Mecek, İYİ Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Arslan, İYİ Parti İlçe Başkanları, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.